Jump to content
Българският форум за музиканти

Пичове помагайте:)


VuDo

Recommended Posts

Здравейте,моя проблем е такъв:като вляза да записвам стил на клавира(корг па50) немога да разбера откаде да махна или прибавя ефект на блендите.Чета в книжката ама нещо немога да намеря пак откаде става.Така че ако някой може да помогне да се престраши и да пише ще сам много благодарен!!!

Редактирано от VuDo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

отваряш менюто и гледаш - пише ефект, натискаш и ти показва първо ефектите на инструментите на стила/АиВ/ а на следващата са ефектите на перформанса които използваш /С и Д/ На втората страница мисля ,че можеш да ги намаляваш от 1 до 127. След това трябва да ги запаметиш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

отваряш менюто и виждаш - ефект. Натискаш там и ти излизат ефектите на инструментите на стила /АиВ/. На следващата страница са ефектите на перформанса/ С и Д/. Параметрите ,които можеш да коригираш от 1 до 127 са на втора страница.После веднага трябва да запаметиш. Прати някой готин сет ако имаш.

Редактирано от Емо
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Емо мерси аз питах други колеги ми казаха:blush:.Точно така става ако искаш мога да ти пратя сета дето бачкам с него скайпа ми е - vudoto пиши там ако искаш

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато записваш стил - не работиш с ефекти !!! Слид като излезеш от менюто за запис , тогава от миксера на страницата след панорамите пускаш сендове към ефекти А и В които предварително си избрал и най-накрая с бутона WRITE това го запазваш като curent style !

Успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.