VuDo Публикувано Октомври 15, 2008 Публикувано Октомври 15, 2008 (Редактирано) Здравейте,моя проблем е такъв:като вляза да записвам стил на клавира(корг па50) немога да разбера откаде да махна или прибавя ефект на блендите.Чета в книжката ама нещо немога да намеря пак откаде става.Така че ако някой може да помогне да се престраши и да пише ще сам много благодарен!!! Редактирано Октомври 15, 2008 от VuDo Цитирай
Емо Отговорено Октомври 16, 2008 Отговорено Октомври 16, 2008 отваряш менюто и гледаш - пише ефект, натискаш и ти показва първо ефектите на инструментите на стила/АиВ/ а на следващата са ефектите на перформанса които използваш /С и Д/ На втората страница мисля ,че можеш да ги намаляваш от 1 до 127. След това трябва да ги запаметиш. Цитирай
Емо Отговорено Октомври 16, 2008 Отговорено Октомври 16, 2008 (Редактирано) отваряш менюто и виждаш - ефект. Натискаш там и ти излизат ефектите на инструментите на стила /АиВ/. На следващата страница са ефектите на перформанса/ С и Д/. Параметрите ,които можеш да коригираш от 1 до 127 са на втора страница.После веднага трябва да запаметиш. Прати някой готин сет ако имаш. Редактирано Октомври 16, 2008 от Емо Цитирай
VuDo Отговорено Октомври 31, 2008 Автор Отговорено Октомври 31, 2008 Емо мерси аз питах други колеги ми казаха.Точно така става ако искаш мога да ти пратя сета дето бачкам с него скайпа ми е - vudoto пиши там ако искаш Цитирай
Enev Отговорено Ноември 2, 2008 Отговорено Ноември 2, 2008 Когато записваш стил - не работиш с ефекти !!! Слид като излезеш от менюто за запис , тогава от миксера на страницата след панорамите пускаш сендове към ефекти А и В които предварително си избрал и най-накрая с бутона WRITE това го запазваш като curent style ! Успех Цитирай
Recommended Posts