Burton Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 Аз лично съм много ЗА Line-a...но за съжаление и половината пари за един POD нямам... :wall: Цитирай
wessy Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 Nalbantov написа: Аз съм против лампите. сигурно :П за тфа свириш с лампов карвин нали ? Цитирай
Black Bird Отговорено Август 24, 2005 Автор Отговорено Август 24, 2005 wessy написа: Nalbantov написа: Аз съм против лампите. сигурно :П за тфа свириш с лампов карвин нали ? Само се набутах с тоя амп ама ха лампи мампи Цитирай
wessy Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 а да и забрайх ламповите АМТ-а бтв видях тия дет са на Емо ся( от бургас ) мноо яки машинки ! Цитирай
Black Bird Отговорено Август 24, 2005 Автор Отговорено Август 24, 2005 wessy написа: а да и забрайх ламповите АМТ-а бтв видях тия дет са на Емо ся( от бургас ) мноо яки машинки ! еми аз ся чакам други нови модели от амт... да видим тоя път дали ше ме изкефат :green: Цитирай
tocata Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 Nalbantov написа: wessy написа: аe що сички са протиф Line 6? Не казвам че звучи кат лампи ама доста достойно са представя не може да се отрече. Вече доста китаристи свирят БЕЗ лампи. И кфо? Да не би да имат гаден саунд ? Аз съм против лампите. ставаме двама хихихихихх Цитирай
tocata Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 tocata написа: Nalbantov написа: wessy написа: аe що сички са протиф Line 6? Не казвам че звучи кат лампи ама доста достойно са представя не може да се отрече. Вече доста китаристи свирят БЕЗ лампи. И кфо? Да не би да имат гаден саунд ? Аз съм против лампите. ставаме двама хихихихихх pod xt жестокооооооооооооооооо Цитирай
tocata Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 tocata написа: tocata написа: Nalbantov написа: wessy написа: аe що сички са протиф Line 6? Не казвам че звучи кат лампи ама доста достойно са представя не може да се отрече. Вече доста китаристи свирят БЕЗ лампи. И кфо? Да не би да имат гаден саунд ? Аз съм против лампите. ставаме двама хихихихихх pod xt жестокооооооооооооооооо имам лампа и трнзистор и куп softwear ма line6 pod xt-to ме кърти мого яко /ЛИчНО МНЕНИЕ/ Цитирай
wessy Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 Вярно е! Който иска да свири с лампи да свири ... аз все повече се отказвам кат слушам хората докъде са стигнали с моделинга Цитирай
the_gorer Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 Скоро, ако е рекъл оня, и аз ще мина на някакво POD. Целият свят отдавна кърти с Line6, a аз не искам да се цепя, понеже съм космополитна личност и глобалист Ама засега май паричките ще трябват за подкупи на висши военни чиновници и лекари. Не ми се влиза и това е. POD-то най ще ме зарадва чак след като ме обявят за НГВС. Цитирай
wolfgang Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 wessy написа: аe що сички са протиф Line 6? Не казвам че звучи кат лампи ама доста достойно са представя не може да се отрече. Вече доста китаристи свирят БЕЗ лампи. И кфо? Да не би да имат гаден саунд ? е па аз не сом против 6-та линия ве! нищо против нямам точно щото ми е безразлична ;-) и против лампите съм, щото не стига, че греят, ми и много тежки амповете ... уж пълни с вакуум ламбетата, а колко тежко ... мда, имат гаден саунд и ако искам и аз да имам такъв ще направя същото :-D Цитирай
DeathZone Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 (Редактирано) Малко от моя Line6 ....... по точно бившия ... за съжаление , ма не може хем гарга, хем рошава Яко Копанье у картофите .... кликай смело Редактирано Август 25, 2005 от DeathZone Цитирай
Passkalero Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 Ако имах малко повече пари в сметката си ,6тях да подаря този ПОД 2.0 и floor bord-a!!И без това не ги ползвам!И както казах,отсега 6те подминавам тая марка(Line6),като малка гара!Някой от вас да е видял такава масирана реклама от други фирми които продават на професионални студиа и музиканти?...може и да гре6а,ама... ПОНЕЖЕ ПО СВЕТА ИМА 100-ПЪТИ ПОВЕчЕ АМАТЬОРИ ОТКОЛКОТО ПРОФЕСИОНАЛНИ МУЗИКАНТИ,6-ТАТА ЛИНИЯ РЕКЛАМИРА ПРОДУКТИТЕ СИ СИГУРНО ПОВЕчЕ ОТ КОКА-КОЛА!Е,...за дома6ни условия стават!Но не и за друго!Пък и за парите си качеството им може би струва?! Извинявам се на "истинските" фенове на тая марка Е ,зная че имат и професионални продукти...,така че пак се извинявам! Сифурно са яки! Цитирай
Burton Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 DeathZone написа: Малко от моя Line6 ....... по точно бившия ... за съжаление , ма не може хем гарга, хем рошава Яко Копанье у картофите .... кликай смело Човек, просто трепеш рибата на пасажи Звука е убиец, а за "копането" думи нямам Цитирай
Recommended Posts