Burton Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 Аз лично съм много ЗА Line-a...но за съжаление и половината пари за един POD нямам... :wall: Цитирай
wessy Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 Аз съм против лампите. сигурно :П за тфа свириш с лампов карвин нали ? Цитирай
Black Bird Отговорено Август 24, 2005 Автор Отговорено Август 24, 2005 Аз съм против лампите. сигурно :П за тфа свириш с лампов карвин нали ? Само се набутах с тоя амп ама ха лампи мампи Цитирай
wessy Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 а да и забрайх ламповите АМТ-а бтв видях тия дет са на Емо ся( от бургас ) мноо яки машинки ! Цитирай
Black Bird Отговорено Август 24, 2005 Автор Отговорено Август 24, 2005 а да и забрайх ламповите АМТ-а бтв видях тия дет са на Емо ся( от бургас ) мноо яки машинки ! еми аз ся чакам други нови модели от амт... да видим тоя път дали ше ме изкефат :green: Цитирай
tocata Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 аe що сички са протиф Line 6? Не казвам че звучи кат лампи ама доста достойно са представя не може да се отрече. Вече доста китаристи свирят БЕЗ лампи. И кфо? Да не би да имат гаден саунд ? Аз съм против лампите. ставаме двама хихихихихх Цитирай
tocata Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 аe що сички са протиф Line 6? Не казвам че звучи кат лампи ама доста достойно са представя не може да се отрече. Вече доста китаристи свирят БЕЗ лампи. И кфо? Да не би да имат гаден саунд ? Аз съм против лампите. ставаме двама хихихихихх pod xt жестокооооооооооооооооо Цитирай
tocata Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 аe що сички са протиф Line 6? Не казвам че звучи кат лампи ама доста достойно са представя не може да се отрече. Вече доста китаристи свирят БЕЗ лампи. И кфо? Да не би да имат гаден саунд ? Аз съм против лампите. ставаме двама хихихихихх pod xt жестокооооооооооооооооо имам лампа и трнзистор и куп softwear ма line6 pod xt-to ме кърти мого яко /ЛИчНО МНЕНИЕ/ Цитирай
wessy Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 Вярно е! Който иска да свири с лампи да свири ... аз все повече се отказвам кат слушам хората докъде са стигнали с моделинга Цитирай
the_gorer Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 Скоро, ако е рекъл оня, и аз ще мина на някакво POD. Целият свят отдавна кърти с Line6, a аз не искам да се цепя, понеже съм космополитна личност и глобалист Ама засега май паричките ще трябват за подкупи на висши военни чиновници и лекари. Не ми се влиза и това е. POD-то най ще ме зарадва чак след като ме обявят за НГВС. Цитирай
wolfgang Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 аe що сички са протиф Line 6? Не казвам че звучи кат лампи ама доста достойно са представя не може да се отрече. Вече доста китаристи свирят БЕЗ лампи. И кфо? Да не би да имат гаден саунд ? е па аз не сом против 6-та линия ве! нищо против нямам точно щото ми е безразлична ;-) и против лампите съм, щото не стига, че греят, ми и много тежки амповете ... уж пълни с вакуум ламбетата, а колко тежко ... мда, имат гаден саунд и ако искам и аз да имам такъв ще направя същото :-D Цитирай
DeathZone Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 (Редактирано) Малко от моя Line6 ....... по точно бившия ... за съжаление , ма не може хем гарга, хем рошава Яко Копанье у картофите .... кликай смело Редактирано Август 25, 2005 от DeathZone Цитирай
Passkalero Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 Ако имах малко повече пари в сметката си ,6тях да подаря този ПОД 2.0 и floor bord-a!!И без това не ги ползвам!И както казах,отсега 6те подминавам тая марка(Line6),като малка гара!Някой от вас да е видял такава масирана реклама от други фирми които продават на професионални студиа и музиканти?...може и да гре6а,ама... ПОНЕЖЕ ПО СВЕТА ИМА 100-ПЪТИ ПОВЕчЕ АМАТЬОРИ ОТКОЛКОТО ПРОФЕСИОНАЛНИ МУЗИКАНТИ,6-ТАТА ЛИНИЯ РЕКЛАМИРА ПРОДУКТИТЕ СИ СИГУРНО ПОВЕчЕ ОТ КОКА-КОЛА!Е,...за дома6ни условия стават!Но не и за друго!Пък и за парите си качеството им може би струва?! Извинявам се на "истинските" фенове на тая марка Е ,зная че имат и професионални продукти...,така че пак се извинявам! Сифурно са яки! Цитирай
Burton Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 Малко от моя Line6 ....... по точно бившия ... за съжаление , ма не може хем гарга, хем рошава Яко Копанье у картофите .... кликай смело Човек, просто трепеш рибата на пасажи Звука е убиец, а за "копането" думи нямам Цитирай
Recommended Posts