Black Bird Отговорено Август 23, 2005 Отговорено Август 23, 2005 (Редактирано) той стария нищо чудно да не знае къде се върти напред назад струнника а иначе да изпитва ....кво от тва и ние сме курназ :green: Редактирано Август 23, 2005 от Nalbantov Цитирай
tocata Отговорено Август 23, 2005 Автор Отговорено Август 23, 2005 по добре да свиря на фалшива китара отколкото да свирия фалшиво кех кех пак кихам маааааааму стара нешто съм настинал кой свири фалшиво :green: това го е казал великиа BRIAN MAY бе кефи ме кат лаф тоа е лут направил е едни от най смислените сола за винаги! НА последък непрекъснато слушам QUEEN НОГО ВЕЛИКИ Цитирай
adXok Отговорено Август 23, 2005 Отговорено Август 23, 2005 (Редактирано) Опа... Брайън Мей е голям музикант и инструменталист същевремено. Недейте, че бая дълга тема ша са отвори за солата на Брайън Мей. Kind of magic - гамички нагор-надол, ама на място бе да му се невиди! Friend will be friends - то тука май, през цялото време има сола... Death oh two legs - и рифове и сола, леле майкоу! Love of my life - даже думите не знам какви са да го опиша тва!? :wow: Bohemian Rhapsody - A? Целия албум "Made in Heaven" - учебник! Scandal - скандална работа Редактирано Август 23, 2005 от adXok Цитирай
tocata Отговорено Август 23, 2005 Автор Отговорено Август 23, 2005 преди около 18 год. чух QUEEN за първи път идеше ми да се гръмна сега 18 год. по-късно кат ги слушам пак ми иде да напрааа същото :guitar: Цитирай
Black Bird Отговорено Август 23, 2005 Отговорено Август 23, 2005 преди около 18 год. чух QUEEN за първи път идеше ми да се гръмна сега 18 год. по-късно кат ги слушам пак ми иде да напрааа същото :guitar: нема да се плашиш! Откажи цигарите :green: Цитирай
adXok Отговорено Август 23, 2005 Отговорено Август 23, 2005 Съгласен съм с Налбантов... никога не съм пушил! Цитирай
tocata Отговорено Август 24, 2005 Автор Отговорено Август 24, 2005 преди около 18 год. чух QUEEN за първи път идеше ми да се гръмна сега 18 год. по-късно кат ги слушам пак ми иде да напрааа същото :guitar: нема да се плашиш! Откажи цигарите :green: ми ка, ше я фърла у кенефа таа тергя пуста.... Цитирай
tocata Отговорено Август 24, 2005 Автор Отговорено Август 24, 2005 Абе аз знам, че като един "Учител под прикритите" тука се опитваш да изпитваш младите саръндаци... Ама нали знайш приказката за стария елен и младия саръндак: Един стар елен цял живот водил стадото си на водопой по една и съща пътека. Но един ден на пътя им млад саръндак се изпречил и им рекъл: - Не ходете вече по тази пътека, има капани! Едвам се измъкнах!!! - Ха! Довчера бозал, днес ша ме съветва!?, отвърнал стария и повел стадото. напред. И попаднали в капаните. Оттогава е и поговорката: "Не вярвай на старило, а на патило." чЕ я СъМ САМО НА 30 КЪВ УчИТЕЛ МОГА ДА СЪМ А КАЖИ МИ.....ОБЛАЦч Е ЛЕ БИАЛООООООООО Цитирай
tocata Отговорено Август 24, 2005 Автор Отговорено Август 24, 2005 СТОИчКОВ ФОР ЕВЕР МАКАР И ДА СЪМ ОТ ЛЕВСКИ Цитирай
rockstar666 Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 скоро си купих фендер страт. и имам проблем с тунинга некои да обясни как се прави. Бисере,Бисере,това за което питаш брат ти ми го оправи,а ако не знаеш той в момента си е в БГ! Прибери се в къщи най-накрая сти га си скитал. Цитирай
Recommended Posts