GAGIQ Публикувано Октомври 8, 2008 Публикувано Октомври 8, 2008 моля помогнете искам да го изненадам свирят в механа с един приятел механата е доста раздвижена на два етажа с много чупки та трябва му нов микрафон сега е с jti ako ако не се лъжа но с кабел трябва му безжичен кое ще е най добро за такъв тип кръчма???????? знаете ли в динакорд плевен може ли да се пробва има ли разнообразие до 350лв има ли допълнителни аксесоари който се купуват заедно с микрофона и още инфо което сметнете за нужно няма да ми е излишно Цитирай
Caruso Отговорено Октомври 9, 2008 Отговорено Октомври 9, 2008 За 350лв. най-много АКГ което ще се търси много с приемника из чупките на кръчмата Мръднеш ли повече от 2-3 метра сигнала ще се губи Ако е само заради бакшиша става Има доста изписано по въпроса прегледай! Цитирай
Vera Отговорено Октомври 14, 2008 Отговорено Октомври 14, 2008 моля помогнетеискам да го изненадам свирят в механа с един приятел механата е доста раздвижена на два етажа с много чупки та трябва му нов микрафон сега е с jti ako ако не се лъжа но с кабел трябва му безжичен кое ще е най добро за такъв тип кръчма???????? знаете ли в динакорд плевен може ли да се пробва има ли разнообразие до 350лв има ли допълнителни аксесоари който се купуват заедно с микрофона и още инфо което сметнете за нужно няма да ми е излишно милааа,за мен не е важно само марката,а това как звучи на самия глас...аз имам зенхайзер,но е доста скъп и не влиза в твоите критерии,може би за толкова пари АКГ или им най-различни др марки(не ги знам как се казват),които са евтини.Желая ти успех Цитирай
plamen_cve Отговорено Октомври 18, 2008 Отговорено Октомври 18, 2008 аз за микрофон немога да ти дам савет но питаш за динакорд плевен и мога да ти кажа че са страхотни хората там.може да пробваш има и разнообразие ама задачата ти е малко сложна хем изкаш да го изненадаш хем трябва да пасне на гласа ако си решила да го купуваш без него не е много добра идея.успех Цитирай
Recommended Posts