Jordan_J Публикувано Август 21, 2005 Share Публикувано Август 21, 2005 Специално за "акустичната" част на форума направих днес това авторско парче. Пуснах го там, но тъй като е авторско го пускам и тук. Хареса ми как стана - всичко беше на по един тейк - записано "от раз". Стила е някъде между George Benson и Lee Ritenour. Надявам се да ви хареса. Парчето можете да изтеглите от тук: "COOL" - acoustic version Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Август 21, 2005 Share Отговорено Август 21, 2005 Дане, Дане, с туй разцепи мрака, френд! много приятна композиция и страшно интересна смесица на звученето. накефи ме доста! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
progressive Отговорено Август 22, 2005 Share Отговорено Август 22, 2005 много приятно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 22, 2005 Автор Share Отговорено Август 22, 2005 много приятно Мерси! Дадох воля повече на въображението, и отделих 0 време за предварителни размисли Така явно е станало точно какво идва отвътре, а не каквото бих измислил ако седна да оправя "математиките" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Август 22, 2005 Share Отговорено Август 22, 2005 Специално за "акустичната" част на форума направих днес това авторско парче. Пуснах го там, но тъй като е авторско го пускам и тук.Хареса ми как стана - всичко беше на по един тейк - записано "от раз". Стила е някъде между George Benson и Lee Ritenour. Надявам се да ви хареса. Парчето можете да изтеглите от тук: "COOL" - acoustic version Както вече писах много ми хареса , ако искаш , може да го доразвием , запиши го по дългичко , сложи някоя модулацийка и дай да ударя и аз някое соло в парчето , може да се редуваме , ти , аз , а пък и който друг желае .... хайде пиши ако си навит Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 22, 2005 Автор Share Отговорено Август 22, 2005 Специално за "акустичната" част на форума направих днес това авторско парче. Пуснах го там, но тъй като е авторско го пускам и тук.Хареса ми как стана - всичко беше на по един тейк - записано "от раз". Стила е някъде между George Benson и Lee Ritenour. Надявам се да ви хареса. Парчето можете да изтеглите от тук: "COOL" - acoustic version Както вече писах много ми хареса , ако искаш , може да го доразвием , запиши го по дългичко , сложи някоя модулацийка и дай да ударя и аз някое соло в парчето , може да се редуваме , ти , аз , а пък и който друг желае .... хайде пиши ако си навит Разбира се, 4е съм навит! Трябва да направим не6то заедно като се съберем ... Аз тук се ядосвам с моя нет, по4ти ни6то не мога да тегля. Останаха много не6та да 4уя, пък нямам трафик... Много кофти.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Август 22, 2005 Share Отговорено Август 22, 2005 Кефи Много искрено звучи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 22, 2005 Автор Share Отговорено Август 22, 2005 КефиМного искрено звучи Радвам се ако е така! Със сигурност е свирено искрено, дано и така да зву4и!! :hello: :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Passkalero Отговорено Август 22, 2005 Share Отговорено Август 22, 2005 Аз к'во да кажа?... Предния път ми изтри мнението ...та сега 6те се въздържя! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 22, 2005 Автор Share Отговорено Август 22, 2005 Аз к'во да кажа?...Предния път ми изтри мнението ...та сега 6те се въздържя! Паскал, виж кънтри видеото! :guitar: :guitar: Ти поне има6 ADSL и няма6 проблеми със скоростта и трафика за тегленето. Пък и си кънтри бой 6те ти хареса, знам та аз... Ади до скоро!! :hello: :hello: :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Passkalero Отговорено Август 22, 2005 Share Отговорено Август 22, 2005 МНОГО МИ ХАРЕСА! СУПЕР!Ама видеото...,6то да си кривя ду6ата...?Не! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 22, 2005 Автор Share Отговорено Август 22, 2005 ... Ама видеото..., 6то да си кривя ду6ата... Ами саунда на видеото си е такъв - записан с камера и НЕОЗВУЧЕНА китара - от туй по-натурално не може... Моята цел не беше да направя нещо "професионално" звучащо, а ТО4НО ОБРАТНОТО - да запиша нещо по "бели гащи" ... както е и заглавието и на "акустичната" тема/топик. :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Август 22, 2005 Share Отговорено Август 22, 2005 (Редактирано) Специално за "акустичната" част на форума направих днес това авторско парче. Пуснах го там, но тъй като е авторско го пускам и тук.Хареса ми как стана - всичко беше на по един тейк - записано "от раз". Стила е някъде между George Benson и Lee Ritenour. Надявам се да ви хареса. Парчето можете да изтеглите от тук: "COOL" - acoustic version Както вече писах много ми хареса , ако искаш , може да го доразвием , запиши го по дългичко , сложи някоя модулацийка и дай да ударя и аз някое соло в парчето , може да се редуваме , ти , аз , а пък и който друг желае .... хайде пиши ако си навит Разбира се, 4е съм навит! Трябва да направим не6то заедно като се съберем ... Аз тук се ядосвам с моя нет, по4ти ни6то не мога да тегля. Останаха много не6та да 4уя, пък нямам трафик... Много кофти.... авай трака пък да видя дали може да се вместя ...... :think: постни го в нета някъде и дай линк ако може де Редактирано Август 22, 2005 от DeathZone Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 22, 2005 Автор Share Отговорено Август 22, 2005 Специално за "акустичната" част на форума направих днес това авторско парче. Пуснах го там, но тъй като е авторско го пускам и тук.Хареса ми как стана - всичко беше на по един тейк - записано "от раз". Стила е някъде между George Benson и Lee Ritenour. Надявам се да ви хареса. Парчето можете да изтеглите от тук: "COOL" - acoustic version Както вече писах много ми хареса , ако искаш , може да го доразвием , запиши го по дългичко , сложи някоя модулацийка и дай да ударя и аз някое соло в парчето , може да се редуваме , ти , аз , а пък и който друг желае .... хайде пиши ако си навит Разбира се, 4е съм навит! Трябва да направим не6то заедно като се съберем ... Аз тук се ядосвам с моя нет, по4ти ни6то не мога да тегля. Останаха много не6та да 4уя, пък нямам трафик... Много кофти.... авай трака пък да видя дали може да се вместя ...... :think: постни го в нета някъде и дай линк ако може де Ами аз мисля да го направя малко сега с перкусийките и както подобава. Тогава ще е по-удобен за импровизация. Аз ще бипна като съм готов за да стане работата по-добре Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Misunderstood Отговорено Август 23, 2005 Share Отговорено Август 23, 2005 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts