MEDELLIN Публикувано Октомври 5, 2008 Публикувано Октомври 5, 2008 Здрасти.Искам да събера мнения по една много простичка тема - кое е по удобно и кое не при работа с AKAI MPC.Знам че във форума вече има хора които имат такива машини или такива които поне са ги ползвали временно.Къде са плюсовете и минусите пред секуенсване и правене на дръм програминг с MPC и правене на същото с Кюбеис и хардеуерен контролер (клавир или падове).Нямам опит с MPC но нещо ме влече да го опозная, та затова искам мнение дали си заслужава покупката.Да,гледал съм безброи видеа с ползване на тея семплери и с подобните MV 8000 на Роланд,но искам впечатления от вас. :=) Цитирай
MEDELLIN Отговорено Октомври 8, 2008 Автор Отговорено Октомври 8, 2008 Маи много екзотична тема съм пуснал ... Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 8, 2008 Отговорено Октомври 8, 2008 Маи много екзотична тема съм пуснал ... Visiondann е един от хората които могат да изкажат мнение от първа ръка Цитирай
Recommended Posts