adXok Публикувано Август 21, 2005 Публикувано Август 21, 2005 Така... Ето ма и мен, жив и здрав. Няма да ода в казармата и си търся занимания за свободното време, което ще имам и в следващата година, след като изпращя от сметки и чертежи! Музиката е голема благодат... особено за тия дето търсят да изразят "лудостта" си чрез нея. Оня ден един съфорумец благ беше постнал някакъв линк към страница с някакви си 3 арзлики за откриване в две съвсем неразличаващи се по нищо картинки с пейзаж... И аз кво, фанах са на зарибявката! И умрях от ужас. Рекох си... Вероятно такъв ужас са изпитали и "децата" на Сатурн, когато ги е сграбчил да ги погълне... И излезе това парче: 1. Поесетете: www.gmail.com 2. Username: muzikant.org 3. Passowrd: mymusic 4. Намерете вляво (със зелено изписано) adXok и го накликайте! 5. Ще се появи моя "лейбъл" с 3 парченца в него 6. Новото (свързано с настоящия пост) съм го нарекъл: Saturn Devouring His Children (Сатурн поглъща децата си) Приятно слушане и хвърлете по едно ухо и на другите две парченца: Gradushka и Spacetrip Може да кажете и няколко думи в отговор! :hello: Цитирай
Misunderstood Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 (Редактирано) Spacetrip ми допадна особенно....харесвам стила ти и според скромното ми мнение имаш собствен почерк! А за Saturn Devouring His Children ....очаквам продължение Редактирано Август 21, 2005 от Misunderstood Цитирай
jFog Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 напоня на динамичните моменти в екшъните и трилърите от 80-те , такава хава ми навяха не за друго ми от време на време гледам A- TEAM по случйност и осъзнах приликата Барабаните явно ти се отдават,но с една китара истинска може да направиш по убедителни ревзултати, ако ти е мерак де Цитирай
Black Bird Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 еее...земи си китара ве младеж! убиец си! Цитирай
adXok Отговорено Август 22, 2005 Автор Отговорено Август 22, 2005 @ Nalbantov, Ми ша замеа да та послушам... щото ако продължавам така и срещу вас с tocata и DeathZone насреща ви да тичам пак няма да мога да ви стигна! :think: Започвам ад събирам кинтки за нещо по-така... истинско! Цитирай
Stone Free Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 Яко! И на мене ми напомня за 80тарски екшън...примерно преследване с коли :guitar: Цитирай
adXok Отговорено Август 22, 2005 Автор Отговорено Август 22, 2005 Аха, само дето аз не харесвам екшъни с преследвания на коли и прочее Да зема едно прог-транс парче от преди 2 и кусур години да ви пусна, ама да не речете тоя път, че е от някаква кибер-пънк теен комедия! Цитирай
adXok Отговорено Август 22, 2005 Автор Отговорено Август 22, 2005 Яко!И на мене ми напомня за 80тарски екшън... примерно преследване с коли :guitar: А, стига ве... сеа кат гледам из нета. ма то найте ли кви зверски музиканти са прайли филмовата музика на екшъните през 80-те. За култовата тема "Полицаят от Бевърли хилс", дето сега я възкреси един набор (естествено - швед). Благодаря за оценката. И на компютъра си благодаря де... и на оня съфорумец дето ма изплаши с тая закачка :twisted: Цитирай
adXok Отговорено Август 23, 2005 Автор Отговорено Август 23, 2005 А пък някакви си разбирачи ми викат, че вече доста съм се увлякъл по Planet X. Ха-ха-ха, разбирачи... Викам им аз: Не бе, екшънско мюзикълче си е! А те не, та не. Прогресив луд било! Цитирай
tocata Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 А пък някакви си разбирачи ми викат, че вече доста съм се увлякъл по Planet X. Ха-ха-ха, разбирачи... Викам им аз: Не бе, екшънско мюзикълче си е!А те не, та не. Прогресив луд било! хехеххехххехехехехехехехеее Цитирай
Recommended Posts