aarab Публикувано Октомври 1, 2008 Публикувано Октомври 1, 2008 Зравейте, инсталирам си драйверите и имам два проблема: 1.Протеуса ми пише, че има проблем и да проверя настройките! 2. КАто отворя контрол панела на Саунд дивайс ми е неактовно 0202 да усилвам и намалям! Другото си работи перфектно Не разбирам какво е станало, ама ако някой има този проблем да сподели опит с мен Цитирай
LOE Отговорено Октомври 2, 2008 Отговорено Октомври 2, 2008 а знаеш ли че тази карта може да работи само в един режим, примерно ако си в уиндоус всички приложения си имат звук, но ако пуснеш нещо което работи на асио, губиш всички останали звуци. с моята 0404 съм имал доста такива проблеми, по едно време даже от време на време "зацикляше" на асио дори когато приложението е спряно, и се налагаше да я рестартирам (картата) няма нужда да усилваш и намаляш тази карта от контрол панела, за целта има копче на самата карта Цитирай
aarab Отговорено Октомври 2, 2008 Автор Отговорено Октомври 2, 2008 а знаеш ли че тази карта може да работи само в един режим, примерно ако си в уиндоус всички приложения си имат звук, но ако пуснеш нещо което работи на асио, губиш всички останали звуци. с моята 0404 съм имал доста такива проблеми, по едно време даже от време на време "зацикляше" на асио дори когато приложението е спряно, и се налагаше да я рестартирам (картата) няма нужда да усилваш и намаляш тази карта от контрол панела, за целта има копче на самата карта Така и предположих, а за приложенията си много прав, но аз ще я ползвам за записи, така че ме устройва. Благодаря много за отговора Цитирай
Recommended Posts