Jump to content
Българският форум за музиканти

За проблема с китарата ми и Райзинг Форс


DeathZone

Recommended Posts

Първо искам да кажа че нямам желание да ви занимавам с моите си проблеми , но смятам че темата е необходима , тъй като останаха неизяснени и погрешни впечетления след моето писание за проблема с китарата ми.

Та искам да БЛАГОДАРЯ за бързата реакция на фирмата и за това че само за ДВА ДЕНА намериха резервната част , независимо от това че се оказа ,че китарата ми не е точно със стандартното тремоло за модела си. Не искам да излиза все едно им правя реклама , но релано ако не бяха се ангажирали с проблема ми , можеше да стане така че електическата ми китара да хване прах за неопределен период от време , което не бих си го и представил даже , пък сами знаете че са малко големите музикални магазини и фирми в България, които могат да помогнат в подобна ситуация и както често се е случвало , предполагам не само на мен след седмици или месеци наред тичане по всякакви магазини нещата нямше да се помръднат от безизходното положение в което се оказах .

Аз съм един обикновен потребител , и като такъв съм свикнал на безразличното отношение , което всеки такъв като мен получаваше в музикалните магазини (да не кажа че направо ми е станало комплекс) , но този случай ме накара да разбера че нещата са променени безвъзвратно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Четох и предната ти тема и мисля, че всички трябва да си имат едно наум- като купувате нещо и знаете какво искате- марш директно във офиса/склада- никви фирмени магазини никви глупости. Освен това последния път когато ходих да си купувам едни техники директно от склада, реших след това да мина през фирмения магазин, който е в същия град и представете си имаше 10-20% надценка!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се, че всичко е решено добре и максимално бързо :)

Но явно в този форум има хора, които просто плюят, ей така, за спорта...

има и такива който даже и не зацепват за какво става въпрос и плюят по други хора :)

 

П.С. бате DeathZone много се радвам че реши проблема толкова бързо, сега е редно да пуснеш някоя жица в другия раздел B):lol:B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се, че всичко е решено добре и максимално бързо :lol:

Но явно в този форум има хора, които просто плюят, ей така, за спорта...

има и такива който даже и не зацепват за какво става въпрос и плюят по други хора :)

 

П.С. бате DeathZone много се радвам че реши проблема толкова бързо, сега е редно да пуснеш някоя жица в другия раздел B):):)

Хоби ми е да плюя по идиоти B)

 

но стига офтопик!!! :hello:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви за покрепата и яко свирене да пада щото поне за мен по хубаво занимание няма ..... (секса , пиенето, яденето и спането са в друга графа).

:violin: :) :guitar: :violin: :guitar: :lol: :violin: B) :guitar: :violin: :guitar: :) :violin: B) :guitar: :violin: :guitar: :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.