yakiya Публикувано Септември 30, 2008 Публикувано Септември 30, 2008 http://media.putfile.com/Zapisano-u-vremenu Ще ме прощавате колеги железари ма това парче е доста добро ,а и на морето сека вечер го пускаха у кръчмата и ето резултата.На прима виста е ...много ясно.Затова и се разминават 2-та вокала.Вокалните ми качества мисля да не коментираме....то е ясно че съм супер певец,на ниво. Инджой, както се казва у наше село. Цитирай
yakiya Отговорено Септември 30, 2008 Автор Отговорено Септември 30, 2008 http://www.vbox7.com/play:a5359adf Ето и оригиналише. Цитирай
simeon4o Отговорено Септември 30, 2008 Отговорено Септември 30, 2008 Евала. Се едно Лепа и Цеца дует слушам. Млако се разминавате тук таме ама е жестоко. Клавира е на 6 . На другия запой ще е най - слушаната песен. Ам да питам текста откаде го набарахте . Много яко цела вечер ще го слушам. То не мой от 2 седмици само новата металица требе и сърбеж малко. Цитирай
izhvurlen Отговорено Септември 30, 2008 Отговорено Септември 30, 2008 Спешно модераторите да внедрят емотикона на обезглавяване... :D Графа,сръбско.....ще пропушваш ли, що ли Иначе с оригинала е 3към2 :hysterical: Цитирай
Scavenger Отговорено Ноември 22, 2008 Отговорено Ноември 22, 2008 изумен съм сега като отворя крьчма ще те взема да ме разтоварваш психически Цитирай
wades Отговорено Януари 3, 2009 Отговорено Януари 3, 2009 Супер е ! А таблатура дали ще може ? П.П По слух изобщо немога Цитирай
yakiya Отговорено Януари 3, 2009 Автор Отговорено Януари 3, 2009 Ето актуален линк с видео. Таблатура нямам.Некъв плейбек бех изнамерил. Цитирай
DREAMMIND Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 (Редактирано) Ееее трябваше да те поканят на коледния ни купон колегите припадат по тая песен а има доста млади учителки Редактирано Януари 7, 2009 от DREAMMIND Цитирай
metalhammer Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 Доказателство ,че метала си е адски близо до чалгията - то секи чалгаджия бил метъл или рокаджия преди - дори и Радо шишарката .... Цитирай
yakiya Отговорено Януари 8, 2009 Автор Отговорено Януари 8, 2009 Мисля ( ) ,че сръбските песни са си просто сръбски песни.Но когато се направят с пошъл ,комерсиален български текст,тогава се превръщат в чалга....иначе влеченията ми са написани в подписа ми отдолу. Творете не се занимавайте с глупости......като мене. Цитирай
Recommended Posts