dedomito Публикувано Септември 28, 2008 Share Публикувано Септември 28, 2008 http://media.putfile.com/dedomito-sax-loop...-2-master--solo Здравейте компанията , представям Ви последния ми музикален напън . За първи път си правя някакво парче чисто сам . Надявам се да ви хареса и приемам коментари всякакви . Дедо Мито Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Септември 28, 2008 Share Отговорено Септември 28, 2008 Първата половина ми прилича на една крупа Морфин. Яко е. После има нещо блусарско , наподобяващо леко Дорс. Те Дорс и Морфин са подобни така че може да се каже че стилистиката е запазена Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aarab Отговорено Септември 28, 2008 Share Отговорено Септември 28, 2008 Първата половина ми прилича на една крупа Морфин. Яко е. После има нещо блусарско , наподобяващо леко Дорс. Те Дорс и Морфин са подобни така че може да се каже че стилистиката е запазена Идейката е яка, просто смени барабаните с Ezdrummer или нещо такова дето да е ВСТ..... китарката е много добра Динамиката на барабаните е много важна, един барабанист НИКОГА не удря чинела с еднаква сила (особено райда), това се усеща. Един силен, 2 по-слаби удара, един още по-слеб и така редуваш.....ще видиш , че ще позаприлича на истински бийт... Иначе е идейно и кефи.... Също може да използваш повече Еквалайзерите.....инструментите са малко "глухи" според мен. Не че разбирам много, ама искаш мнение - давам. Поздрави и успех. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Септември 28, 2008 Share Отговорено Септември 28, 2008 яко,тва е първото от многото нали? поздравления и за баса... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Септември 28, 2008 Автор Share Отговорено Септември 28, 2008 [ Идейката е яка, просто смени барабаните с Ezdrummer или нещо такова дето да е ВСТ..... Ами тупаните са от ЕЗ Дръмер :-) . Наистина не съм си играл с тях да им правя динамика , но ще го имам в предвид . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts