Ignos Публикувано Септември 24, 2008 Share Публикувано Септември 24, 2008 Здравейте, това ми е първия пост и съжалявам, че не съм се самопредставил все още, може би по късно . Искам да попитам безопасно ли е една китара (акустична в случая) да се прати от Германия по някоя поща до България. Китарата не е от някакъв сайт ами от човек. Опасявам се да не бъде подложена на удари, драскотини и прочее неприятни взаимодействия . Ако има някакъв безопасен вариянт, моля да ми кажете. Това ще е първата ми китара (евентулно). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasoh Отговорено Септември 24, 2008 Share Отговорено Септември 24, 2008 Куриер + застраховка, ще ти струва известна сума, но поне знаеш че ще пристигне бързо и сигурно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Септември 24, 2008 Share Отговорено Септември 24, 2008 Вариант е, да отиде на гарата, да види кога има автобуси към БГ и да я даде на шофьорите, по тях. Взимат около 10тина - 20 евро (според компанията и самочувствието на водача на превозното средство) за тази услуга и разбира се тя е поверителна - не се обаждай да питаш колко ще струва . Колко неща са ми пратили и съм пратил така... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Септември 24, 2008 Share Отговорено Септември 24, 2008 Освен застраховката, от чисто практична гледна точка е хубаво при дълги "пътувания" инструментът да е в твърд калъф, тип "куфар" (case). Още нещо - може да помолиш да сложат и една лепенка "Fragile" или както е там на немски и/или на езиците на страните, през които ще минава пратката. Понякога върши работа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Септември 25, 2008 Share Отговорено Септември 25, 2008 Куриер + застраховкае истината,но без Български пощи,защото са мърлячи общо взето.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ignos Отговорено Септември 25, 2008 Автор Share Отговорено Септември 25, 2008 Мерси за отговорите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ignos Отговорено Септември 26, 2008 Автор Share Отговорено Септември 26, 2008 А колко горе-долу ще струва куриер от Германия до БГ? Има ли някой, който да е изпращал или да знае? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Септември 26, 2008 Share Отговорено Септември 26, 2008 А колко горе-долу ще струва куриер от Германия до БГ? Има ли някой, който да е изпращал или да знае? не знам какво имаш точно впредвид под куриер .... но КИТАРИ(и неща с подобни размери) се доставят до БГ на цени в диапазаона на 20-50 евро ... и повече могат но едва ли има смисъл Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts