bonzo Публикувано Август 19, 2005 Публикувано Август 19, 2005 Пичове интересно ми е къде другате мога да си търся чинели втора ръка освен при пепи славов в джаза,щото там вече ги знам наизуст Цитирай
bonzo Отговорено Август 19, 2005 Автор Отговорено Август 19, 2005 Аре бе пичове споделете с горкото дете къде може да си похарчи парите за нещо стойностно-например302 Ако някой знае някой магазин в който има чинели може и нови да са(стига да имат в наличност) моля да звънка щото де що е чинел на тоя свят требе да се чуе Моля горещо само да е в бг и да е в софия че и на мен ми се ходи на разходка до фабриката на Zildjian и някои нейни дъщерни фирми ,но нема такива ресурси Цитирай
imperor Отговорено Август 23, 2005 Отговорено Август 23, 2005 Аре бе пичове споделете с горкото дете къде може да си похарчи парите за нещо стойностно-например302 Ами, при Пепи май има най-много, без да съм сигурен. Днес си взех от "Jam" на старо един 2002 и в момента го поливам!!! Там също има чинелки, но малко. Крум Калъчев се отдели от Пепи и има магазин някъде около централната пожарна, ако не се лъжа на ул. "Екзарх Йосиф", но още не съм ходил там. Ако тия дни мина, ще ти постна ЛС. Цитирай
Katsko Отговорено Август 23, 2005 Отговорено Август 23, 2005 ми то и аз не го знам къде е .я по-добре пиши тука,че от всички да се разбере. Цитирай
anadem Отговорено Август 23, 2005 Отговорено Август 23, 2005 точно срещу паркинга на пожарната на екзарх йосиф там където са бариерите не може да не го видиш Цитирай
pepijo Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 има и при Русинов някакви чинели от време на време. А май Динакорд вкарват чисто нови MEINL, PAISTE. Цитирай
Recommended Posts