Jump to content
Българският форум за музиканти

много спешно ми трябват ритми за КОРГ ПА50 Help


VaCkOoO

Recommended Posts

ако има някой ритми за ПА50 народни кючеци неравнодени сичко без значение какво е нека да ми пише на мейла или на скайпа мейл-vackooo@abv.bg...скайп bak6i6a много благодаря преварително ако може да се направи нещо по въпроса помогнете моля наистина е много спешно благодаря отново :greenball::lol: :lol: :D;):no::rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...
Колеги, да знаете ,че в този саит не само се взема , а и се дава нещо. Будалите са малко и за кратко.

Имам много яки стилове за фолк и чалга - макар и да не е обичам чак толкова, Отделил съм много време да си ги направя сам и да звучат добре. И изведнъж - дай малко стилове :metalist: , Повечето ,,клавиристи,, не си познават инструмента,и не са седнали понаучат нотите .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знаете ли че 90 % от ,,клавиристите,, в България са без образование а 50 % от тях разчитат на ,,автопилота,, на синтезатор с аранжор и въобще не могат да свирятл.Затова на останалите им е трудно да намерят работа и да бъдат оценени поради невежеството на ,,работодатели ,, и слушатели.Само в България се аплодира на плейбек и изпълнение на ,,самосвир,, но бъдете сигурни че вече тази мода отшумявя и започва да се цени живото свирене и пеене , макар и не 100 % перфектно представено. И тази наглост ,,ДАЙТЕ СПЕШНО СТИЛ,, ..........щото иначе не мога и за нищо не ставам..........

Мога да помогна на всеки който желае със съвет за музикален софтуер,хардуер и всичко що се касае за компютър,музика ,семплинг и синтезатори - абсолютно безплатно, но не и на некадърни самозванци които се смятят за музиканти без да са положили капка труд в това изкуство и наука

Редактирано от Enev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха ха ха ха така бе колегата най-накрая един да проговори, много дълга и тежка тема аз лично познавам поне двама така наречени музиканти.

Предлагам да се отвори тема и всеки да си излее болката!!! :hysterical::):yes::thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

аз каква вина имам че скоро си го взех преди това бях с KAWAI X 130 а за него няма да ви казвам каква мака е 2-ро аз свиря за собствено удоволствие и не съм тръгнал на никого да взимам хляба..обаче какво да ви обяснявам..като вие сте..някакви странни хора като имате толкова голям зор..пишете ми по скайпа дето е написан как е по горе..и ще споделя със вас всичко което имам..за да видите..,че не съм ви ги искал за да работя с тях а за да се забавлявам в къщи..чакам да пишете ГОЛЕМИТЕ "МУЗИКАНТИ и ГРАМОТНИЦИ"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, да знаете ,че в този саит не само се взема , а и се дава нещо. Будалите са малко и за кратко.

Имам много яки стилове за фолк и чалга - макар и да не е обичам чак толкова, Отделил съм много време да си ги направя сам и да звучат добре. И изведнъж - дай малко стилове :) , Повечето ,,клавиристи,, не си познават инструмента,и не са седнали понаучат нотите .

а колкото до вас господине..мога само да кажа ,че не е етично от ваша страна да говорите така..защото и вие не сте роден научен. по въпроса темата е приключена :blink::)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.