Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

ако има някой ритми за ПА50 народни кючеци неравнодени сичко без значение какво е нека да ми пише на мейла или на скайпа мейл-vackooo@abv.bg...скайп bak6i6a много благодаря преварително ако може да се направи нещо по въпроса помогнете моля наистина е много спешно благодаря отново :greenball::lol: :lol: :D;):no::rolleyes:

Отговорено (Редактирано)

Ами ,имаш ги. / на меила/

Редактирано от Емо
  • 3 weeks later...
Отговорено

Колеги, да знаете ,че в този саит не само се взема , а и се дава нещо. Будалите са малко и за кратко.

Отговорено
Колеги, да знаете ,че в този саит не само се взема , а и се дава нещо. Будалите са малко и за кратко.

Имам много яки стилове за фолк и чалга - макар и да не е обичам чак толкова, Отделил съм много време да си ги направя сам и да звучат добре. И изведнъж - дай малко стилове :metalist: , Повечето ,,клавиристи,, не си познават инструмента,и не са седнали понаучат нотите .

Отговорено (Редактирано)

Знаете ли че 90 % от ,,клавиристите,, в България са без образование а 50 % от тях разчитат на ,,автопилота,, на синтезатор с аранжор и въобще не могат да свирятл.Затова на останалите им е трудно да намерят работа и да бъдат оценени поради невежеството на ,,работодатели ,, и слушатели.Само в България се аплодира на плейбек и изпълнение на ,,самосвир,, но бъдете сигурни че вече тази мода отшумявя и започва да се цени живото свирене и пеене , макар и не 100 % перфектно представено. И тази наглост ,,ДАЙТЕ СПЕШНО СТИЛ,, ..........щото иначе не мога и за нищо не ставам..........

Мога да помогна на всеки който желае със съвет за музикален софтуер,хардуер и всичко що се касае за компютър,музика ,семплинг и синтезатори - абсолютно безплатно, но не и на некадърни самозванци които се смятят за музиканти без да са положили капка труд в това изкуство и наука

Редактирано от Enev
Отговорено

Ха ха ха ха така бе колегата най-накрая един да проговори, много дълга и тежка тема аз лично познавам поне двама така наречени музиканти.

Предлагам да се отвори тема и всеки да си излее болката!!! :hysterical::):yes::thumbs_up:

• 1 month later...
Отговорено

аз каква вина имам че скоро си го взех преди това бях с KAWAI X 130 а за него няма да ви казвам каква мака е 2-ро аз свиря за собствено удоволствие и не съм тръгнал на никого да взимам хляба..обаче какво да ви обяснявам..като вие сте..някакви странни хора като имате толкова голям зор..пишете ми по скайпа дето е написан как е по горе..и ще споделя със вас всичко което имам..за да видите..,че не съм ви ги искал за да работя с тях а за да се забавлявам в къщи..чакам да пишете ГОЛЕМИТЕ "МУЗИКАНТИ и ГРАМОТНИЦИ"

Отговорено

Имам много яки стилове за фолк и чалга - макар и да не е обичам чак толкова, Отделил съм много време да си ги направя сам и да звучат добре. И изведнъж - дай малко стилове :) , Повечето ,,клавиристи,, не си познават инструмента,и не са седнали понаучат нотите .

а колкото до вас господине..мога само да кажа ,че не е етично от ваша страна да говорите така..защото и вие не сте роден научен. по въпроса темата е приключена :blink::)

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.