Amphibia Публикувано Септември 21, 2008 Публикувано Септември 21, 2008 част от една моя, филмова идея, след една картинна представа на един сценарий "Поробен, окупиран НАРОД": conquering същевременно искам да препоръчам на всеки който се занимава в тази насока, " Workstation Roland -FANTOM G8". Взема ми дъхът всеки път когато съм пред него. предварително ... благодаря за всички отзиви тук Цитирай
Steppenwolf Отговорено Септември 21, 2008 Отговорено Септември 21, 2008 Създаваш силна атмосфера. Въздействаща композиция и според мен много кадърно построена. Оставяш добри впечатления у мен както в музикално отношение, така и чисто като персонаж във форума. Когато става дума за филмова музика, предполагам, че се освобождаваш повече по отношение на формата? Цитирай
Amphibia Отговорено Септември 22, 2008 Автор Отговорено Септември 22, 2008 (Редактирано) Създаваш силна атмосфера. Въздействаща композиция и според мен много кадърно построена. Оставяш добри впечатления у мен както в музикално отношение, така и чисто като персонаж във форума. Благодаря за споделеното Мнение :-) Когато става дума за филмова музика, предполагам, че се освобождаваш повече по отношение на формата? Филмовите идеи предрасполагат (при мене поне), да се "освободя" до една степен от старанието, да съм в някакъв постоянен определен такт или хармонална форма, а в същност само да намеквам на места един ритъм, даже и да е неравноделен, което за мен е и по интересно. Мисля че "Формата" се води от Фантазията ми. Редактирано Септември 22, 2008 от Amphibia Цитирай
Recommended Posts