The Crow Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 като взема да нямам никви други задължения и работи за вършене,ше се образовам най-накрая офф:Да хубаво е ,ама това време ни съсипва де да имахме време за всичко Цитирай
bonzo Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 Ние тук в БГ живеем адски напрегнато.трябва да мислиш за сто неща:дори не можеш да утидеш в магазина и да си купиш райд фус и креш от лубимата серия щото 700 евро ти се виждат адски много пари ,камо ли да си вземеш цял сет с китайци и глупости,което за нашите разбирания струва майка си и баща си,а някои хора това го изкарват за един концерт :wall: Мама му стара уморих се да търся само некви неща на старо и да се чудя какво е най-добро,защото парите не стигат за две неща трябва да си избереш едно от всичките сто неща,които трябва да купуваш Нестига че и някои музиканти са принудени да правят какви ли не други неща за да се изхранят Цитирай
imperor Отговорено Август 20, 2005 Отговорено Август 20, 2005 Самоук?! Те тако'а животно не'а! Е па не'а! Във века на всякаквите комуникации няма самоуки. За мене самоук е да те оставят на 3 годинки на необитаем остров и като се върнат след 20, да намерят един 23-годишен дръмер. Всеки започва, защото се е запалил, а се е запалил - защото е чул. И най-самоукия слуша яко и се пали още по-яко я от банда, я от стил, я от отделна личност. Всеки следва пътя си - един смята едно за полезно, друг друго. Важното е, че всички ставаме жреци на Бог Дууууум! Цитирай
eL_NinYo Отговорено Август 20, 2005 Отговорено Август 20, 2005 Самоук?! Те тако'а животно не'а! Е па не'а! Във века на всякаквите комуникации няма самоуки. За мене самоук е да те оставят на 3 годинки на необитаем остров и като се върнат след 20, да намерят един 23-годишен дръмер. Всеки започва, защото се е запалил, а се е запалил - защото е чул. И най-самоукия слуша яко и се пали още по-яко я от банда, я от стил, я от отделна личност. Всеки следва пътя си - един смята едно за полезно, друг друго. Важното е, че всички ставаме жреци на Бог Дууууум! Цитирай
The Crow Отговорено Август 20, 2005 Отговорено Август 20, 2005 Самоук?! Те тако'а животно не'а! Е па не'а! Във века на всякаквите комуникации няма самоуки. За мене самоук е да те оставят на 3 годинки на необитаем остров и като се върнат след 20, да намерят един 23-годишен дръмер. Всеки започва, защото се е запалил, а се е запалил - защото е чул. И най-самоукия слуша яко и се пали още по-яко я от банда, я от стил, я от отделна личност. Всеки следва пътя си - един смята едно за полезно, друг друго. Важното е, че всички ставаме жреци на Бог Дууууум! Много добре казано Цитирай
The Crow Отговорено Август 20, 2005 Отговорено Август 20, 2005 Ние тук в БГ живеем адски напрегнато.трябва да мислиш за сто неща:дори не можеш да утидеш в магазина и да си купиш райд фус и креш от лубимата серия щото 700 евро ти се виждат адски много пари ,камо ли да си вземеш цял сет с китайци и глупости,което за нашите разбирания струва майка си и баща си,а някои хора това го изкарват за един концерт :wall: Мама му стара уморих се да търся само некви неща на старо и да се чудя какво е най-добро,защото парите не стигат за две неща трябва да си избереш едно от всичките сто неща,които трябва да купуваш Нестига че и някои музиканти са принудени да правят какви ли не други неща за да се изхранят Ми така си е .Лошото е ,че такъв ще си остане живота в България за години напред -е разбира се ако не стане някакво чудо.Ама това е вече друга тема Цитирай
Stinger Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 Според мен, за да е стане един барабанист наистина добър, са му нужни 20% талант /това си е даденост от горе/ и 80% упорит труд.Познавам музикант, китарист, който няма чувство за такт и като свири си брои с крак. Как би могъл да се отпусне и да свири, ако се наложи да импровизира...Невъзможно е.Нужен си е талант... Цитирай
Katsko Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 ми те повечето китаристи така,правят,ама тва е друга тема Цитирай
Egon Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 Хи-хи, така си е...ма то не пречи, тактуването и в импровизацията става..зависи от нея, разбира се. Бе аз под "самоук" разбрах да не е ходил на уроци или да се е занимавал професионално. Цитирай
Stinger Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 Изглежда не съм се изразил правилно. Тактува не от кеф, а брои за да влезе на време, защото не чувства ритъма.Не сте ли виждали хора да танцуват не в ритъм.Е този е такъв чук... Цитирай
Egon Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 Аха, разбирам. ма става дума за прости неща, в които не може да влезе, допускам...? Щото на разни неравноделни ритми и прогресарщини съм виждал и добри музиканти да си тактуват, за да ударят засечка, да речем. Цитирай
Stinger Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 Да бе,както казваше една баба - бъзикант. Цитирай
Egon Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 Ясно. Аз все казвам, бе кат свириш/пееш, не се ли чуваш сам колко се мъчиш, а и всички наоколо...защо е тоз инат. Отговорът винаги е един: мерак. Така е, ужасна краста, иска ти се и няма спирка Цитирай
Katsko Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 мене не ми стана ясно как може всички да пишем на кирилица а некои хора като Синбат не. :wall: пич,толкова ли си специален,бе???от тва че не адмирираш самоуките,вервай ми,на тях не им дреме(и на мене в тва число).ходи показвай мускули на "учениците"си... Цитирай
BloodForBlood Отговорено Август 28, 2005 Отговорено Август 28, 2005 Може да стане як барабанист от самоука...но при мен преди беше станало нещо....Спрях да ходя на уроци ..свирих известно време но разбрах че сум се затфорил в някакав кръг(в смисал свиря едно и също нещо по различен начин)един вид блокирах..(което не значи че при всички трябва да стане така)След което пак тругнах на уроци и до ден днешен нямам проблеми с това НО е много по-трудно да се научиш като самоук отколкото като ученик...щото на едното място ти го показват...и го научаваш за 2 дни а другото сам го разбираш но след 2 месеца Цитирай
Recommended Posts