Jump to content
Българският форум за музиканти

Здравейте колеги!


sunny-stz

Recommended Posts

Здравейте на всички музиканти!!!Много се радвам че попаднах на този форум,съвсем случайно като търсих музикална литература в гугъл и видях този форум и реших да го разгледам и видях че има много музиканти от цялата страна!!!Зарадвах се защото и аз съм пречислена към тази група,макар още да нямам диплома в консерваторията в която те първа ще кандидатствам до година!!!Свиря на флейта от близо 8 години и е страхотно!!!Всякъш усещаш нещо живо в ръцете си..,чувството е неописуемо когато на мзуиканта му идва отвътре да свири и твори!!!Музикантите го знаете най-добре!В тази нова тема искам да се запозная с интересни хора музиканти.Споделете ми къде сте изучавали музика,някой учи ли в консерваторията в София или където и да е другаде ,на какво свирите или пеете?Ще ми бъде интерено да разговарям с хора ,които са в моята насока ,защото тук определено липсват такива...Да допълня че уча в музикално училище и там много малко сме тези които ще кандидатстваме с музика и тов наистина е жалко!!Вие сте!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брей, заралийка? Много сме, силни сме :(

 

Добра дошла и успех с форума - има доста полезни неща (и доста глупости, разбира се :icon_shithappens: ), както и успех с музиката, и евентуално да чуем нещо от теб скоро време! :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свиря на флейта от близо 8 години и е страхотно!!!Всякъш усещаш нещо живо в ръцете си..,чувството е неописуемо когато на мзуиканта му идва отвътре да свири и твори!!!

 

Флейтата е великолепен инструмент!

Обожавам 5-та соната от J.S.Bach за флейта!

Желая ти успех!

..Харесвам подписа ти ;-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.