Jump to content
Българският форум за музиканти

Място за репетиций в Пловдив?


velit

Recommended Posts

^ ха-а-а-а-а, ха-а-а-а, не бе, аз винаги съм си го знаел, а ти кво - от Евтим ли го научи :greenangel:

Новак съм какво да се прави. И да, от подписа на Евтим го научих. Ама хайде стига, че стана силно оффтопик :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В подземието на кино Фламинго, влиза се от дясно на входа, през читалището (и залата за гимнастика и спортни танци). Ако искаш ми пиши на Л.С. да ти дам телефон на човека, който я държи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:offtopic-001: Пловдив е древен град. Може би в центъра му /някъде около амфитеатъра/ да е открита статуя на Репетиций /дребен тиранин IIв. пр. Хр./... :greenball:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Репетиций не беше ли химичен елемент о.О . От 14-та Б група :offtopic-001: .

 

Така де , виж в лабораториите :Р .

Редактирано от Zero Tolerance
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наскоро бе открита гробница в югозападна България. В нея бяха открити тленните останки на римляни, прабългари и хуни в обща зала! Това откритие обяснява големият брой новопоявили се думи в българския език, а именно - думи, които завършват на Й в множествено число. Едни от най-често срещаните примери са имената на древнорисмките аристократи, открити в тази гробница. Предполага се, че това са били видни музиканти, композитори, музикални теоретици. Те са били от знатните римски родове Репетиций, Уроций, Китарий, Концертий, Барабаний, Продавачий.

 

При по-късен анализ на откритите скелети, се оказа, че предполагаемите останки на хора от хунските племена, всъщност са преселници от китайски произход. Те са от родовете К-О-Пов-Ам, Ор-Ок, Ак-Ос-Тич-На, Пру-Дав-Ам (този се предполага, че има нещо общо с древна Прусия), Ка-Де-То, Ку-Га-То и други, които тепърва ще се анализират и идентифицират.

 

Изследванията в тази посока дават една нова светлина върху теориите за правописа и правоговора на българския език. Младите хора, като най-отворени към новаторството, в изключително голям процент са застъпници на новия ред в българския език. Те упорито и прилежно, правейки всичко възможно да вмъкнат новите думи в писмото и четмото, се стараят да прокарат крак за тази важна стъпка в нашето културно-интелектуално развитие. Припознаването на дедите ни, както и приемственоста на техните фамилиЙ е една от най-важните мисии на всеки младеж. Респект пред труда на тези дейциЙ на българската родна реч, омайна, сладка.

 

 

 

Поздрави,

 

 

Петър

 

едит: И сега ще го преведа и за младежите:

 

пичуве даите да гуворим какту нии си знаем мани ги тези каде така се праавиат на многу утворени шото те каде знаиат многу нали уж ама всащност са тапанари чичкувций и некви такива даите жица каде да бичим и да видим некви репетиций да направимий и ний да аре рокенрул и жица да има

Редактирано от kitaratapesho
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

У квартал Кумативу има една небезизвестнъ рипитационна на Любо марулята/ивреина.

Щи пратъ тИлифоня на ЛС чи ша каът,чи праа рИкламъ. :offtopic-001:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.