velit Публикувано Септември 18, 2008 Публикувано Септември 18, 2008 Случайно да знаете къде има репетиционни в Пловдив ? Ако знаете моля кажете благодаря предварително
Свилен Бас Отговорено Септември 18, 2008 Отговорено Септември 18, 2008 Що не питаш Тиберий Клавдий (Нероний Цезарий Германикий), майний?
faflu Отговорено Септември 18, 2008 Отговорено Септември 18, 2008 Ето някой, който се е повлиял от подписа на Евтим
Свилен Бас Отговорено Септември 18, 2008 Отговорено Септември 18, 2008 ^ ха-а-а-а-а, ха-а-а-а, не бе, аз винаги съм си го знаел, а ти кво - от Евтим ли го научи
faflu Отговорено Септември 18, 2008 Отговорено Септември 18, 2008 ^ ха-а-а-а-а, ха-а-а-а, не бе, аз винаги съм си го знаел, а ти кво - от Евтим ли го научи Новак съм какво да се прави. И да, от подписа на Евтим го научих. Ама хайде стига, че стана силно оффтопик
SomeoneElse Отговорено Септември 18, 2008 Отговорено Септември 18, 2008 В подземието на кино Фламинго, влиза се от дясно на входа, през читалището (и залата за гимнастика и спортни танци). Ако искаш ми пиши на Л.С. да ти дам телефон на човека, който я държи.
yotzzo Отговорено Септември 18, 2008 Отговорено Септември 18, 2008 Пловдив е древен град. Може би в центъра му /някъде около амфитеатъра/ да е открита статуя на Репетиций /дребен тиранин IIв. пр. Хр./...
Zero Tolerance Отговорено Септември 18, 2008 Отговорено Септември 18, 2008 (Редактирано) Репетиций не беше ли химичен елемент о.О . От 14-та Б група . Така де , виж в лабораториите :Р . Редактирано Септември 18, 2008 от Zero Tolerance
kitaratapesho Отговорено Септември 18, 2008 Отговорено Септември 18, 2008 (Редактирано) Наскоро бе открита гробница в югозападна България. В нея бяха открити тленните останки на римляни, прабългари и хуни в обща зала! Това откритие обяснява големият брой новопоявили се думи в българския език, а именно - думи, които завършват на Й в множествено число. Едни от най-често срещаните примери са имената на древнорисмките аристократи, открити в тази гробница. Предполага се, че това са били видни музиканти, композитори, музикални теоретици. Те са били от знатните римски родове Репетиций, Уроций, Китарий, Концертий, Барабаний, Продавачий. При по-късен анализ на откритите скелети, се оказа, че предполагаемите останки на хора от хунските племена, всъщност са преселници от китайски произход. Те са от родовете К-О-Пов-Ам, Ор-Ок, Ак-Ос-Тич-На, Пру-Дав-Ам (този се предполага, че има нещо общо с древна Прусия), Ка-Де-То, Ку-Га-То и други, които тепърва ще се анализират и идентифицират. Изследванията в тази посока дават една нова светлина върху теориите за правописа и правоговора на българския език. Младите хора, като най-отворени към новаторството, в изключително голям процент са застъпници на новия ред в българския език. Те упорито и прилежно, правейки всичко възможно да вмъкнат новите думи в писмото и четмото, се стараят да прокарат крак за тази важна стъпка в нашето културно-интелектуално развитие. Припознаването на дедите ни, както и приемственоста на техните фамилиЙ е една от най-важните мисии на всеки младеж. Респект пред труда на тези дейциЙ на българската родна реч, омайна, сладка. Поздрави, Петър едит: И сега ще го преведа и за младежите: пичуве даите да гуворим какту нии си знаем мани ги тези каде така се праавиат на многу утворени шото те каде знаиат многу нали уж ама всащност са тапанари чичкувций и некви такива даите жица каде да бичим и да видим некви репетиций да направимий и ний да аре рокенрул и жица да има Редактирано Септември 18, 2008 от kitaratapesho
RockoBG Отговорено Септември 18, 2008 Отговорено Септември 18, 2008 Язе иам инъ даскалица позната датдам адресЪ
bratmito Отговорено Септември 18, 2008 Отговорено Септември 18, 2008 У квартал Кумативу има една небезизвестнъ рипитационна на Любо марулята/ивреина. Щи пратъ тИлифоня на ЛС чи ша каът,чи праа рИкламъ.
Recommended Posts