bonzo Публикувано Август 18, 2005 Публикувано Август 18, 2005 харесал съм си едно чинелче и искам съвети после ще ви пратя снимка Цитирай
bonzo Отговорено Август 18, 2005 Автор Отговорено Август 18, 2005 благодаря,сега слизам долу да го чуя със сета Цитирай
bonzo Отговорено Август 19, 2005 Автор Отговорено Август 19, 2005 Хора смятате ли че 200 точки са му много на тва чудовище на втора ,но сравнително малко използван Цитирай
Katsko Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 ми ако можеш да си го позволиш,кефи те и мислиш че е достатъчно здрав(щото тая марка май на е от най-здравите)това е приемлива цена. Цитирай
bonzo Отговорено Август 19, 2005 Автор Отговорено Август 19, 2005 ок и аз така мисля но се чудя дали ако утида до инстанбул няма да си взема два за тая цена Цитирай
Katsko Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 (Редактирано) ми честно да ти кажа не знам,то и доста боклуци се продават,не знам готините дали наистина са много по-евтини,ама ако отидеш свиркай да споделиш впечатления sorry за офтопика,обаче-BONZO,разчисти си папките.първо си изтрий "sent items",че като си стигнал лимита не мога да ти пращам Редактирано Август 19, 2005 от Katsko Цитирай
AccesS Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 200 " точки" са супер за този чинел, какво му мислиш в истанбул чинелите не са много по евтини от тук. говорим за маркови хубави чинели. ако няма да го взимаш ти, свиркай насам има и други желаещи Цитирай
Recommended Posts