Jump to content
Българският форум за музиканти

ena

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ena

  1. знаете ли какъв е основниа проблем тук?!ами вие седите и се карате дали БТР са крали от iron maden или от Metalica(говоря примено)докато почитателите на чалгата отиват и си купуват най-новиа албум на азис(извинявам се за споменаването на това име)и си казват "евала че го направи на български!ако продалжаваме да се караме въпреки че сме на едно мнение докато те са заедно и си прават кефа до никъде няма да стигенм!не сте ли съгласни???а пък да ви кайа в бг има много които отстояват вашето мнение докато вие си седите пред компютрите и спорите!не искам да ви обиждам но е глупаво!аз също споделям вашето мнение!и ше ви кажа какво ми е мнението-продавачите на наркотици измислят тая музика за да си продават стоката!!!!!и за д а си препират парите!ако бяха решили да си ги вложат в рока и рок бандите щяха да изкарват много пари!но какво достоянство има в това да свириш и да получаваш мръсни пари,изкарани с нечестен труд!!!!!е тва исках да ви кажа!!!бъдете единни!!!!!!!!!!!нали знаете сговорна дружина планина повдига!!!!!оххх малко се поувлякохх!!!!! :guitar:
  2. аз се сещам за мн такива!!!!!напр. на георги минчев!!!!!!!има и такива които са яки без да имат особен смисал!!!!!напр. контрол!!!!!!!!!!!!
  3. хей естествено че имат почва!!!!!!баща ми е самоук барабанист,китарист и свири и на хармоника без да е ходил на уроци!!!!!!!брат ми също е самоук барабанист и се справя мн добре!!!!!!!!!!баща ми му показа първите тактове и сега тои надмина учителя си!!!!!!!!!!!!!има група и всички станали членове са сущо самоуки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!така че си зависи от човека май!!!!!!!!!!!!!!
  4. хора парчето е супер яко!то ми е едно от лубимите в албума!!!!!!!препоръчвам ви да си го купите!!!!!!а колкото до "децата на васко" наистина не сте прави!аз съм присъствала на създаването на тази група и на почти всички концерти и мога да ви кайа,че единственото с което им помага васко е че им превозва инструментите от време на време!!!!!!те сами събраха пари за първиа и за вториа си албум!!!сами си купуват инструменти!!!!!!!!!!!!!!пък и наистина вече не са деца!!!!!!!! :guitar:
  5. абе човече текст не се пише така щом ти скимне!трябва муза!!!!!!а за да напишеш текст трябва да имаш кво да кажеш на света!!аз пък съм слушала много добри бг текстове!!!!!!!с мн смисал във всяка дума!!!!!!!!!
  6. ena

    Любими певци

    аз пък да ви кажа никак не съм фенка на Звезди!преди пееше много по-добре!сега вече бая изнемогва!!!!!!!наско е супер пич!и наистина има глас!!!!!!!не знам дали сте чували за тони чембъра от монолит но за мен той е един от най-добрите гласове в бг!!!!!!иначе на мен ми е много любим OZZY OSBOURNE!!!!!!!!!тоя чожек в момента пее 100 пъти по-добре от колкото като започна!!!!!!е плант разбира се не изостава!!и дядо мик джагур също!!!!!!!!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.