spotlight_kid Публикувано Август 18, 2005 Публикувано Август 18, 2005 (Редактирано) скоро разглеждах едни снимки ...и попаднах на една от първия път когато съм свирил пред хора...разбира се мястото е училището ни и имаше доста народ..около700-800 души.... свирехме авторски неща....пфу като се сетя и кво готино ми става...ето и една снимка/сорка за тези за които SHIT.BG не е видим/ много олд скул много нещо има в тая снимка..... Редактирано Август 18, 2005 от spotlight_kid Цитирай
vovcho Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 Веднага поствам. Не е баш първия път, от тогава имам само видео, но си ни е първия път като "обурудвана" група вече, беше един вид началото... ПС: Извинявам се за големината. Цитирай
Guest sinergy Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 (Редактирано) Аз нямам снимка,но първият път беше 1989г. в читалище '"ВЕСЕЛИН АНДРЕЕВ",на гарата и беше супер като ни узвочаваше и г-н Генчо Стоев,а пък аз с един ПЪЛДИН,много як ,имаше към 200 човека и МИЛИЦИЯ да пази , абе "БЛАЖЕННИ ГОДИНИ РОКЕНДРОЛА БЕшЕ МЛАД" Редактирано Август 18, 2005 от sinergy Цитирай
MDFk Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 Хммммм....ако става дума за струнни инструменти това беше 1999 година на един новогодишен концерт на 31во училище...И ние свирихме авторски неща, които бяхме нарекли Пънк-гръндж, името на групата беше ТурбУ ДиЗъл...Питайте Assoass i Zaiphendan за подробностите.... А иначе 1994та - на пианцето - продукция. И свиря на тъмно - има ме на записи!!!!! Цитирай
Guest sinergy Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 (Редактирано) Хммммм....ако става дума за струнни инструменти това беше 1999 година на един новогодишен концерт на 31во училище... Това не беше ли "юРИ ГАГАРИН", на плиска? :think: Редактирано Август 18, 2005 от sinergy Цитирай
Burton Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 (Редактирано) Моите първи пъти бяха между 1989-1996 с :violin: на продукциите в музикалното...нямам снимки и по-добре Баси гърча За пръв път с групата излязохме на празника на испанската във Военния клуб /2003 началото май беше/...свирехме от 2-3 месеца, нямахме барабанист и ползвахме дръм-машината на Zoom-a Уникална простотия беше...отново за щастие снимки няма! Редактирано Август 18, 2005 от Burton Цитирай
Fenix Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 Моят първи път пред хора беше в зала 1 на НДК (там отдето е и на Вовчо снимката ) Концерт на даскалото разбира се, но все пак имаше мноооого хора. Снимки няма, има само видео... http://free.datacom.bg/dwnld/fenixbg/Fade%...2.5.2004%29.avi Цитирай
Chip Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 Ха... Spotlight kid ти ме подсети... я да вкарам и снимката дето вокалствах на въпрсния хм... перформънс Цитирай
MDFk Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 (Редактирано) Хммммм....ако става дума за струнни инструменти това беше 1999 година на един новогодишен концерт на 31во училище... Това не беше ли "юРИ ГАГАРИН", на плиска? :think: Сори пич...впрочем беше 32ро :green: Аз не бях от никое от 2те училища, а от друго - а останалите от групата всичките бяха. Мястото не беше в близост до Плиска,а по скоро до ЦУМ - в некво кино. Имаше и модно ревю - и вино от един от манекените, което така и така не ни спаси от сценична треска.. Пак сори за грешката... Редактирано Август 18, 2005 от MDFk Цитирай
pepislang Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 Ето малко смях и от мен това е третото ми живо свирене на китара и съм на 18.Концерта е на нова година в музикалното училище с първата ми сериозна група'Огнен звук' Това е пък е снимка от концерт в зала Универсяда със същата банда, но 2 години по-късно. ...ето линк на същите снимки,да ми се посмеете малко и от чужбина ТУК Цитирай
jFog Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 деба туй Хит.бъгъ оттървахме половината шоу пак!!! Инъче големи сте щастливци че сте обезсмъртили момента моите първи изяви не са документирани интересна тема да Огнен звук от къде ми е познато?!?! да не сте излазалис пироманите в "час по всичко" Цитирай
overhate Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 Aз от баш първия нямам, ама ето от третия и първи в О!Пишка. Намазан кат' идиот и гледащ сериозно в орфейката Цитирай
npace Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 първия път още предстои и то само ако ме навият да свиря на концерта на 32ро жалко че нямам ни то група нито умения като вокалист (а тва да пееш и свириш едновременно си е 'бало майката) Цитирай
overhate Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 А, 32ро, и аз съм учил там. Ама тогава не знаех как се държи китарата още Цитирай
Recommended Posts