Fen4e Публикувано Септември 14, 2008 Публикувано Септември 14, 2008 Здр! От скоро се зарибих с звуци който съществуват в определени клавири като. Roland EXR-46 OR Korg pa80 oriental WK1 Oriental Roland Intros EXR-46 Oriental Arranger WK2 Oriental KETRON WK2 Oriental Искам да ви попитам, можели някой да ме опъти от каде да си намеря Sf2,Akai, Ethno Strings. Стрингсовете който ползват тези клавири, който съм ви написал малко по горе са жестоки! Но немога да намеря точно такива по торент саитовете. А това което намирам не е точно това което ми харесва като звук. Ще съм ви много благодарен ако ме отворите повече в тази област , благодаря ви предварително А ако някой има и иска да ми прати неща (kobe8@abv.bg) ето тук може да ми ги прати Благодаря ви отново и ще чакам да пишете Ок! Цитирай
stoqn shaikov Отговорено Септември 16, 2008 Отговорено Септември 16, 2008 малко трудно да се намерят такива звуци Цитирай
alexnous Отговорено Октомври 7, 2008 Отговорено Октомври 7, 2008 ...ще ти пратя ако искаш...аз се блъсках много с този проблем..даже в Orient World и RA ги няма....на мен ми ги прати съфорумника Orhan... Цитирай
Fen4e Отговорено Октомври 16, 2008 Автор Отговорено Октомври 16, 2008 (Редактирано) ...ще ти пратя ако искаш...аз се блъсках много с този проблем..даже в Orient World и RA ги няма....на мен ми ги прати съфорумника Orhan... Ами ще съм ти много благодарен чесно ! ! ! Много ми харесват тия звуци я няма от каде да си ги намеря кажи ми само как да се свържа с теб да ти дам скаип. А бе ако не ти ми кажи как ще ми ги пратиш ок още един път много благодаря човеееккк златен си ! Редактирано Октомври 16, 2008 от Fen4e Цитирай
Recommended Posts