Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Ами...първо да се оправдая. От толкова време нямам време да го завърша парчето, че вече съм изгубил преценка кое ми звучи и кое не. Изобщо не знам дали отделните части се връзват. Вие ще кажете (надявам се).

Ам...просто днеска (вече вчера) го завърших и затва има такова заглавие. Не е свързано тематично с 11-и септември.

Хоп!

Отворен съм най-вече към критика, тъй че не ме щадете. Да не се срамувате да кажете, че китарата е направена обемна по най-малоумен начин, ей!

Отговорено

Като цяло за мен беше странно.

В началото така започна сякаш ще се случи нещо, ... очаквах някаква динамика, но това не значи че трябва да е задължително така. По едно време в интрото двете китари се разминават. Ъъъм ... нарочно ли е?

После почва нещо като Джазззз, за моя голяма изненада :godbless:

И то по точно много джазово се включва някакъв бас отляво, който дори не знам дали е бас китара или е китара с някави корекции ама няма значение. Та въпросния бас сякаш се мъчеше да се отрече от всяка възможна ладова принадлежност(според мен, все пак в джаза има повече свобода отколкото ума ми побира :surprise: ).

Накрая пак темата от интрото със солце. Там е добре. Само един тон май имаше странен(пак според мен).

Та това е според мен и надявам се не го приемаш като отражение от това че понякога сме имали разногласия тук таме, ами просто си казвам к'вото мисля и не целя да обиждам теб и пиеста ти. Дано ти е от полза ;)

Отговорено

Разбира се, че не го приемам като отражение от разногласията ни. :godbless:

Ами, тва с двете китари е умишлено, разбира се. То си има голямо разминаване. Като го чух и много ми хареса идеята и го оставих така.

А накрая в солото правилно си видял единствения тон извън тоналността. При арпежа включих ми бемол, прозвуча ми едно такова египетско.

А басът си е китара. Като тонове е в тоналността, ама като усещане и като ритмика на много места си звучи, как да кажа, като отвързан. Поне на мен така ми се струва. Досега не съм правил бас партия.

Две кифли си седат и си се пекат в една печка. Седат си и се пекат. По едно време едната вика:

- Але тука мноо жега ле.

- О боже мой, говореща кифла!

Тва е да повлияя на коментарите, хохохохо.