lizardman Публикувано Септември 11, 2008 Публикувано Септември 11, 2008 Ами...първо да се оправдая. От толкова време нямам време да го завърша парчето, че вече съм изгубил преценка кое ми звучи и кое не. Изобщо не знам дали отделните части се връзват. Вие ще кажете (надявам се). Ам...просто днеска (вече вчера) го завърших и затва има такова заглавие. Не е свързано тематично с 11-и септември. Хоп! Отворен съм най-вече към критика, тъй че не ме щадете. Да не се срамувате да кажете, че китарата е направена обемна по най-малоумен начин, ей! Цитирай
ultramega Отговорено Септември 12, 2008 Отговорено Септември 12, 2008 Като цяло за мен беше странно. В началото така започна сякаш ще се случи нещо, ... очаквах някаква динамика, но това не значи че трябва да е задължително така. По едно време в интрото двете китари се разминават. Ъъъм ... нарочно ли е? После почва нещо като Джазззз, за моя голяма изненада И то по точно много джазово се включва някакъв бас отляво, който дори не знам дали е бас китара или е китара с някави корекции ама няма значение. Та въпросния бас сякаш се мъчеше да се отрече от всяка възможна ладова принадлежност(според мен, все пак в джаза има повече свобода отколкото ума ми побира ). Накрая пак темата от интрото със солце. Там е добре. Само един тон май имаше странен(пак според мен). Та това е според мен и надявам се не го приемаш като отражение от това че понякога сме имали разногласия тук таме, ами просто си казвам к'вото мисля и не целя да обиждам теб и пиеста ти. Дано ти е от полза Цитирай
lizardman Отговорено Септември 12, 2008 Автор Отговорено Септември 12, 2008 Разбира се, че не го приемам като отражение от разногласията ни. Ами, тва с двете китари е умишлено, разбира се. То си има голямо разминаване. Като го чух и много ми хареса идеята и го оставих така. А накрая в солото правилно си видял единствения тон извън тоналността. При арпежа включих ми бемол, прозвуча ми едно такова египетско. А басът си е китара. Като тонове е в тоналността, ама като усещане и като ритмика на много места си звучи, как да кажа, като отвързан. Поне на мен така ми се струва. Досега не съм правил бас партия. Две кифли си седат и си се пекат в една печка. Седат си и се пекат. По едно време едната вика: - Але тука мноо жега ле. - О боже мой, говореща кифла! Тва е да повлияя на коментарите, хохохохо. Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 12, 2008 Отговорено Септември 12, 2008 Тоя бас има ли нещо общо с другото? Особено ритъма е ужас... Цитирай
Recommended Posts