Flaw Публикувано Септември 11, 2008 Публикувано Септември 11, 2008 Бихте ли ме посъветвали какъв фус, краш и райд да си купя? трябва ми някакъв отчетлив фус със много високи, същото важи и за райда.. а краша държа да пълни когато го прасна със касата ще съм ви много благодарен за съвети Цитирай
boreto Отговорено Септември 11, 2008 Отговорено Септември 11, 2008 Като за начало Sabian AAX сериите. Можеш да питаш колегата @pantommind - той само на такива свири. Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Септември 11, 2008 Отговорено Септември 11, 2008 (Редактирано) Зависи от парите, с които разполагаш. От нескъпите фусове Paiste Alpha e доста отчетлив, за прецизни барабанисти е. Редактирано Септември 11, 2008 от marin_zhelezov Цитирай
evans Отговорено Септември 11, 2008 Отговорено Септември 11, 2008 (Редактирано) Брат отиваш и пробваш,каквото ти хареса-взимаш Редактирано Септември 11, 2008 от evans Цитирай
Dez Отговорено Септември 11, 2008 Отговорено Септември 11, 2008 (Редактирано) то където и да отиде в България не знам, за някой Музикален магазин със голям избор на чинели и т.н.. Редактирано Септември 11, 2008 от Dez Цитирай
simon Отговорено Септември 11, 2008 Отговорено Септември 11, 2008 Аз останах много доволен от магазин Камертон в София. Преди два дни от там си взех пълен сет Истанбул. Имаше достатъчно избор и обслужването беше перфектно. Стоях около 1 час и изпробвах всички чинели Лошото е че предлагат само две марки чинели - Истанбул и Стаг, но аз така или иначе исках да си взема Истанбули и съм доволен. Цитирай
Recommended Posts