Katsko Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 ми шот съм любезен не съм добваил "ка" след пич Цитирай
mengel Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 Бях чувал за един дръмар от Варна ,та този пич свири по кораби и е яко копие Уекъл като свирене .Каютата му е на два етажа на първия етаж му е леглото и гардероба ,а на втория му е репетиционата .В нея си е вкарал електронен сет ,телевизор с видео уроци на Уекъл,и денем когато колегите му пият в бара той забива яко в каютата му. Е той де, Митака... Цитирай
mengel Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 яко копие Уекъл като свирене аха,аха,а аз съм яко копие на Денис Чембърс...абе пич шо се излагаш??? Кацко, чуй го пък ще говорим. Чак копие не. Той се кефи повече на Донати. Ама така да се свири, в смисъл техника, не бях вижал , а не е да не съм... Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 Аз бях свидетел от не повече от метър разстояние на веселата ситуация, в която въпросният Митак е седнал на тези барабани: И небрежно е подпукал двойни удари с кардана на около 200 бпм, а Върджил Донати се навел под гъза му, гледа краката и промърморва замислено "гууд, гууд". Да е жив и здрав човекът, дано да има повече такива като него в милата ни родина. Цитирай
evans Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 яко копие Уекъл като свирене аха,аха,а аз съм яко копие на Денис Чембърс...абе пич шо се излагаш??? Аз пиша това което съм чул,има ли смисъл да си измислям Цитирай
Katsko Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 ми евала му на човека.а В.Донати е такова л***о, че щом се е впечатлил значи има закво... Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Ето ви един доста интересен факт за БГ барабанисти: Линча е Човекът. Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Eвтин Билет...супер...там сме Цитирай
Dushmanina Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Абе като споменахте Линча - някой знае ли дали най-сетне го записаха този албум с Феномена - Глен Хюз щеше уж да пее в него, ама нищо повече не съм чул??? Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Записаха го, миксираха го, не го харесаха, ремиксираха го и сега вече не знам дали няма да излиза най-накрая. Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Ами май го записаха , ама Хюз отказвал да пее ,защото нямал шалче на Левски и плато шунки в студиото! Цитирай
Dushmanina Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Хахаха, а може би чакат оферта от Рива Саунд да го дистрибутира и промотира по целия свят? Цитирай
TONY Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Да бе ама се учудих щото чак пък такива легенди да се носят за него.Слушал съм го на лайф и с Д2 не е нищо особено,но ако го чуя в някой джаз проект или поне да прави соло мога да кажа и нещо повече за него иначе като човек ми хареса най-много от цялата група,щото другите малко тежкареят яшо наистина е готин пич свирил сьм много отдавна за малко с него в една метьл банда - вагнер на ванката от форума от д2 няма как да си проли4и като барабанист - но това си е негова работа - но нито се е забравил, нито се е надул Цитирай
Recommended Posts