Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Да бе не отричам.И на мен ми харесва как свири просто казвам че страничен човек никога не може да каже за него че е добър.защото не свири нищо впечетляващо,ами си свири нещата с професионализъм,но това може да впечатли само нас барабанистите.

да не забравяме

:D ПЪНКО НЕМА ДА УМРЕ

• Отговори 57
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
Д2 имали барабанист. бил добър
Че е добър-добър е(доста),а за сета-както и всичко останало в Д2- визия :metalist:

ми добре. Според мене тва момче трябва да бъде затворено в затвор за малтретиране на барабани.

Отговорено

Бойчана, Пепи Славов и моя кумир (Бог да го прости) Краси Каменов. За първия и последния да сте чували нещо? А за Дани Годжев? Даката наистина е много напред с материала. Само веднъж съм го гледал, ама който си го може... А той си го може! Венко си е много в час, дон'т плювни по човека. Няма значение с кой е, важното е, че може! :metalist:

Отговорено
Да бе ама се учудих щото чак пък такива легенди да се носят за него.

Слушал съм го на лайф и с Д2 не е нищо особено,но ако го чуя в някой джаз проект или поне да прави соло мога да кажа и нещо повече за него

иначе като човек ми хареса най-много от цялата група,щото другите малко тежкареят

Яшо наистина е пич,а преди Д2 (те май вече са Д1) е свирил в Херман Уулвс Бенд,което дори само по себе си говори какъв барабанист е :metalist:

Отговорено
Да бе ама се учудих щото чак пък такива легенди да се носят за него.

Слушал съм го на лайф и с Д2 не е нищо особено,но ако го чуя в някой джаз проект или поне да прави соло мога да кажа и нещо повече за него

иначе като човек ми хареса най-много от цялата група,щото другите малко тежкареят

Яшо наистина е пич,а преди Д2 (те май вече са Д1) е свирил в Херман Уулвс Бенд,което дори само по себе си говори какъв барабанист е :rolleyes:

:)

Отговорено

Яшо от D2 е супер пич.

Познавам го лично от доста време и мога да ви кажа че си е същия пичага. Изобщо не се е надул откакто е с D2.

Опа то май няма вече такава група май

но ако искате да чуете нещо по-различно от правия такт който свири в D2 си намерете Херманс Уулф Бенд IV.

Гледал съм го на времето на живо и мога да ви кажа, че е убийствен DRUMMER.

А на един лайв в зала Хр. Ботев направи соло на каса, флор и соло щото предишната банда счупи тома.

мен лично ме разби.

Дай боже всекиму да може да свири поне толкова.

Отговорено

21

Ей тука 2 клипчета на един от добрите БГ барабанисти

Оператор съм аз с една сапунерка Самсунг ;)

В същата директорийка има интересни неща за барабанисти ;)

Отговорено
и престанете с тоя Портной

За мен лично Mark Zonder от FATES WARRNING е по-идеен откъм барабани

ЛИЧНО МНЕНИЕ НИКОЙ НЕ ОБИЖДАМ

напълно те подркрепям!

Отговорено

тука никъде не видях "интересни факти"бе хора.аре кажете нещо повече от "аз се кефя на..." или "аз не се кефя на..."и после що разправят че барабанистите сме най-тъпи. :wall:

ей ви един пиниз,който е тайна,ама аз ше я издам щото никой така или иначе няма да се възползва от това знание,сигурен съм..Линча за да си подобрял едно време техниката на двойните каси свирел с некви ботуши с тежести в тях-абе кат в кунг-фу филмче :)

Отговорено
тука никъде не видях "интересни факти"бе хора.аре кажете нещо повече от "аз се кефя на..." или "аз не се кефя на..."и после що разправят че барабанистите сме най-тъпи. :wall:

ей ви един пиниз,който е тайна,ама аз ше я издам щото никой така или иначе няма да се възползва от това знание,сигурен съм..Линча за да си подобрял едно време техниката на двойните каси свирел с некви ботуши с тежести в тях-абе кат в кунг-фу филмче :)

Аре и аз да се изкажа тогава :P

От човека чиито изпълнения съм качил по горе знам, че Янкулов си репетира с метални палки на глухи барабани направени от баща му. Баща му праи палки за барабани които се продават при възпълничкият Русинов ;)

Митака(тоя дет свиреше в сленг преди Дънди) има барабани за над 100 000 лева сигурно. Лично съм виждал снимка на комплекта и колекцията му от над 50 чинела :P

Като пътува с групи си закача едно барабанче на бедрото и си свири докато се разхожда :) не требва да се губи форма.

Аре стига толко че се отпуеснах :);)

Отговорено

ей карузо-евала бе,една свестна приказка тука :) и в тая директотийка верно има 1-2 хубави нещица :) пират гаден :)

Отговорено
Митака(тоя дет свиреше в сленг преди Дънди) има барабани за над 100 000 лева сигурно. Лично съм виждал снимка на комплекта и колекцията му от над 50 чинела :)

:) :think:

ей тука стана интересно ! :)

100 000 по кой курс на Долар- Лев ? :P