eL_NinYo Отговорено Август 20, 2005 Отговорено Август 20, 2005 това Митака,дето се беше затворил във вилата си с костенурките,докато не изяде Върджил Донати ли ???!!! Цитирай
Telerig Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 ми и по сегашниа - 1,956лв за евро може и да има стотарка Митака го познавам лично - свири с пълния сет на Уекъл + озвучаването му - с монитори с микрофони пулт всичко + още не знам колко чинели и томове отгоре последно щеше да си взима нов фус да му станат общо 6 Пича обаче не само го има всичкото това ами го и използва. Маняк е абсолютен и е един от най виртуозните барабанисти в БГ. Като беше Донати тука с планетХ Митака му беше гид. :green: Цитирай
BlackCorsair Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 ми и по сегашниа - 1,956лв за евро може и да има стотарка Митака го познавам лично - свири с пълния сет на Уекъл + озвучаването му - с монитори с микрофони пулт всичко + още не знам колко чинели и томове отгоре последно щеше да си взима нов фус да му станат общо 6 Пича обаче не само го има всичкото това ами го и използва. Маняк е абсолютен и е един от най виртуозните барабанисти в БГ. Като беше Донати тука с планетХ Митака му беше гид. :green: Ами Евала Тогава! Та с кво викаш се занимава? в Смисъл ,може ли да се Чуе Този Барабанист с Невероятния си Сет, някаде на Концерт , Албум? Цитирай
Telerig Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 Ми като напусна Сленг година беше в корея свириха по кръчми с едни пичове китариста и пианиста на бившите Дюн....ама след това кво стана и къде е не съм го виждал от 2 години. Свири сигурно в чужбина за яки кинти някъде кво да прави тука в тая мизерия. Цитирай
tisho Отговорено Август 23, 2005 Отговорено Август 23, 2005 а знаете ли за Даниел от "Остава"? Свирил е в Dead Future, които 1998 издават албум (може би най-добрия дет за БГ). Цитирай
imperor Отговорено Август 31, 2005 Отговорено Август 31, 2005 Мнооооооо' офтопик бе хораааааа... Дайте да не обсъждаме колегите както нашенеца знае, а да ги представяме. Ето по темата: БГ барабанисти - интересни факти. Навремето имаше един Цецо Банов... България го чу с една тава на "Диана Експрес" "Молитва за дъжд". В тази тава има едно реге парче "Северина". За много от младите т'ва е адски тъпооооо! Е, добре. Аз стария давам каса "Загорка" на този, който извади това парче и го изсвири със записа пред мен. Ама без да се е****, 'щото го знам наизуст! Името Кристиян също нищо не говори... Дайте по темата и да уважаваме тези, които са в светлините на прожекторите, защото сме от едно тесто. Цитирай
progressive Отговорено Август 31, 2005 Отговорено Август 31, 2005 Мнооооооо' офтопик бе хораааааа... Дайте да не обсъждаме колегите както нашенеца знае, а да ги представяме. Ето по темата: БГ барабанисти - интересни факти. Навремето имаше един Цецо Банов... България го чу с една тава на "Диана Експрес" "Молитва за дъжд". В тази тава има едно реге парче "Северина". За много от младите т'ва е адски тъпооооо! Е, добре. Аз стария давам каса "Загорка" на този, който извади това парче и го изсвири със записа пред мен. Ама без да се е****, 'щото го знам наизуст! Името Кристиян също нищо не говори... Дайте по темата и да уважаваме тези, които са в светлините на прожекторите, защото сме от едно тесто. Цитирай
mengel Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Понеже стана въпрос за Митака, Телериг даде интересна информация. Митака го знам и аз само че по времето когато свиреше по кораби в Дания. Освен сета Уекъл има и обувки Уекъл. Веднъж по време на свирене след като му казали следващото парче, той взел че почнал да развинтя единия си чинел с намерението да го замени с друг по-подходящ за целта, за ужас на колегите си. Отделно знам, че е носил освен всичко и телевизор с видео и глух сет. След пиянска вечер (за останалите от групата) Митака се появява видимо уморен, колега му вика "Аре ве Митак, де се губиш, ние тука вече 8 часа поркаме...", а той рекъл "Аз 8 часа свиря...". Аз лично не познавам барабанист в БГ да е такъв маниак. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Мнооооооо' офтопик бе хораааааа... Дайте да не обсъждаме колегите както нашенеца знае, а да ги представяме. Ето по темата: БГ барабанисти - интересни факти. Навремето имаше един Цецо Банов... България го чу с една тава на "Диана Експрес" "Молитва за дъжд". В тази тава има едно реге парче "Северина". За много от младите т'ва е адски тъпооооо! Е, добре. Аз стария давам каса "Загорка" на този, който извади това парче и го изсвири със записа пред мен. Ама без да се е****, 'щото го знам наизуст! Името Кристиян също нищо не говори... Дайте по темата и да уважаваме тези, които са в светлините на прожекторите, защото сме от едно тесто. Ще черпиш (преди около 2 години,иамаше концерт в моя малък град на Илия Ангелов и аз свирих с него тази и още няколко песни,така,че ще се справя с нея ) Относно парчето - наистина бийта в него е страхотен,но не е точно реге,а смеска с шафъл ! Понеже тогава видях страшен зор(около месец-докато го изчистя)ритъм,"шафъла" ми стана любим за свирене (Rosana rulezzzzzz) Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Абе и аз да кажа нещо Познавам един пич, свири в блек метъл банда,тотално неизвестен(както и бандата). Та той си има обувки буквално залепени за педалите на двете каси и така, бая забавно е! Като сяда и хоп надява чепиците омотани около педалите и дай .... Цитирай
adXok Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Herman's Wolf Band... клавириста им е полубог!!! Цитирай
evans Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Бях чувал за един дръмар от Варна ,та този пич свири по кораби и е яко копие Уекъл като свирене .Каютата му е на два етажа на първия етаж му е леглото и гардероба ,а на втория му е репетиционата .В нея си е вкарал електронен сет ,телевизор с видео уроци на Уекъл,и денем когато колегите му пият в бара той забива яко в каютата му. Цитирай
mama Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Бях чувал за един дръмар от Варна ,та този пич свири по кораби и е яко копие Уекъл като свирене .Каютата му е на два етажа на първия етаж му е леглото и гардероба ,а на втория му е репетиционата .В нея си е вкарал електронен сет ,телевизор с видео уроци на Уекъл,и денем когато колегите му пият в бара той забива яко в каютата му. МАНЕЕ каиута сус барабани хич неси го представиам кораба как ли несее разпаднал??! :think: :think: :think: :think: Цитирай
imperor Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Ще черпиш Относно парчето - наистина бийта в него е страхотен,но не е точно реге,а смеска с шафъл ! (Rosana rulezzzzzz) Няма проблем, Мастер! Не се отмятам от думата си, а и не се съмнявам, че ще го направиш. Просто е адски гот измислено и така яко е изсвирено, макар и много да не личи, поради компетентната намеса на тонрежисьорите в рдния "Балкантон". Цитирай
Katsko Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 яко копие Уекъл като свирене аха,аха,а аз съм яко копие на Денис Чембърс...абе пич шо се излагаш??? Цитирай
Recommended Posts