adXok Публикувано Август 17, 2005 Публикувано Август 17, 2005 (Редактирано) Абе, вчера един приятел ме накара да му направя инструментала на едно парче на A Perfect Circle, групата на вокала на вездесъщите Tool... Мейнард, за да може да си пее отгоре. Не можах да наредя цигулките и виолите обаче, щото не съм свирил на такива инструменти ... ама ша ги направя!!! Сега кажете как ви се струва, като имайте предвид, че "кавъра" е правен изцяло с мишката и компютъра. Нито един от инструментите не е изсвирен с ръцете ми... редено е всичко в сикуенсъра на Reason. Всичко е правено само и единствено на Reason. Семплирането си личи на места де Парчето е едно от любимите ми: 3 Libras Чуйте го тук: http://mail.dir.bg/~adxok/3Libras.mp3 Редактирано Август 17, 2005 от adXok Цитирай
adXok Отговорено Август 17, 2005 Автор Отговорено Август 17, 2005 Еххх, че съм завеян... сега кат го чух видях че соловото барабанче трябва да го вдигна мъъънички с няколко децибела. Нищо де, вие ше го разберете! Цитирай
Recommended Posts