TheNextDimension Публикувано Ноември 19, 2004 Публикувано Ноември 19, 2004 Здравейте... днес ми попадна програмата MELODYNE и демото което чух правено с нея е фантастично. особено полезна за не добри певци при записи, фалшивеещи моменти и т.н. страшно много неща предлага. особено ще е ценна за хора със студия ( @БОЯН - ще ти свърши идеална работа ако записвя няккой при теб с кофти чувство за ритъм или пък фалшивее и т.н. и няма да хабиш излишни нерви по врене на записа ... Ако някой я е пробвал моля да сподели тук... Иначе предстои за мен една безсънна вечер в разучаване, макар че изглежда страшно лесна за работа) Цитирай
peshoy2k Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 Ми да-работил съм с нея, бая си е врътка,ако ситаш да постигнеш добри резултати,но определено няма аналог,доколкото знам.Якичак е аз доста я ползвам за вокали модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
TheNextDimension Отговорено Декември 4, 2004 Автор Отговорено Декември 4, 2004 Ми да-работил съм с нея, бая си е врътка,ако ситаш да постигнеш добри резултати,но определено няма аналог,доколкото знам.Якичак е аз доста я ползвам за вокали само дето установих. че ти трябва изключително добро качество на записа - в моята стая тъй като не се получава такъв изчистен от вредни шумове, всеки фаил при транспониране се скапва ужасано... мъкааа, мъкааа ) Цитирай
peshoy2k Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 ми да да ти кажа има го тва, абе нали ти казвам играчка си е ако трябва да стане като хората. не знам дали ще се изразя правилно, но ми се струва че платформата куца, нивото е по-ниско като мине през мелодайн има загуби с 2 думи. абе имат върху какво да работят още Цитирай
Boyan Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 ( @БОЯН - ще ти свърши идеална работа ако записвя няккой при теб с кофти чувство за ритъм или пък фалшивее и т.н. и няма да хабиш излишни нерви по врене на записа ... ------ Е Thanks че си се сетил Чувал съм за него, утре мога да го взема и да го пробвам, тамън сега се боря с едни вокали и точно нещо такова ми трябваше. Ще споделя после. :think: ------- Цитирай
antonium Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 програмата е велика не е "врътка" лесна е и прави чудеса. експортва wav to midi, което съгласете се, е трудно нещо. а тя го прави добре става въпрос за едногласи разбира се. Цитирай
IvanDTr Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Абе аз я знам от много отдавна, още като беше версия 1, но нещо не ми хареса. Предпочетох Аутотюна на Антарес. Ако някой ги е сравнявал нека каже. Ще Цитирай
IvanDTr Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Сетих се! Не ми хареса, защото не е VST или DX и на работи с Cubase или някоя друга програма! Цитирай
TheNextDimension Отговорено Декември 9, 2004 Автор Отговорено Декември 9, 2004 Сетих се!Не ми хареса, защото не е VST или DX и на работи с Cubase или някоя друга програма! не работи с Кюбейз ли ?аз след формата на диска си така и не я качих повече, но ми беше рекламирана че била и като външен редактор за Кюбейза...баси ама са ме ментили Цитирай
Боян Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Би трябвало да работи... сега го качих, при мен (SX2) излезе и на Devices, и на inserts - Melodyne Bridge . Но май трябва и двете програми да са активни. Ма кат гледам, пак ще си карам с autotune - а.... Цитирай
IvanDTr Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Говоря за версия 1 Бегло разгледах и втората и тя не работи с Кюбейс За третата версия - не знам Тя май била някакси вързана с кюбейса, но не съм пробвал. Иван от блекпепърс е цар на Мелодайна, ако го познавате питайте го! Аз съм за Аутотуне на Антарес, Пич шифта на Кюбейса и на Ямаха Цитирай
peshoy2k Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 начи специално за кубасе работи с rewire и то чудесно, може и да записва от записан трак на кубасе Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 я кажете сайта на производителя Цитирай
Боян Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Питай чичко Гугъл http://www.celemony.com/melodyne/ Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 11, 2005 Отговорено Юли 11, 2005 Мисля, че Антареса е със скромни възможности в сравнение с мелодайна. Работил съм и с двете, доста при това и поне за мен няма дилема, още повече, че има едно много добро пакетче Akai VST, което има доста екстри освен тюнването. Стават прилични бекове с него, защото има хич не лошо хармонайзърче, където човек може да се заиграе и с формантите и с интервалите и...the man in white clothes are coming, and probably for you. Доколкото знам новия мелодайн работи ReWire с Cubase, обаче още не съм го пробвал, щото dongle-то na Nuendo 3 ми скапа цялата система и в момента нямам никакви програми. Цитирай
Recommended Posts