Guest Отговорено Септември 10, 2008 Отговорено Септември 10, 2008 За настройката на китара спокойно можеш да ползваш Ap tuner за пц-то , само микрофонче ти трябва. Ето ти линка. Цък
ciriljhonson Отговорено Септември 10, 2008 Отговорено Септември 10, 2008 Не е срамно човек да не знае и да пита,всяко начало е трудно Смяна на струни: Настройване на китара: Някой колеги ти препоръчаха и тунер,което е практично за начинаещ китарист,но струва пари макар и не много,ти си предценяваш. А що се отнася до марката на струните,щом парите са от джобните за деня,то отиваш до първият музикален магазин и питаш за най-евтините/горе долу са към 5-6 лв./ С времето като се поотракаш сама ще разбереш точно от какви струни имаш нужда. Аз например колко съм скъсал и пробвал докато ми узрее дебелата тиква
asparuhov Отговорено Септември 12, 2008 Отговорено Септември 12, 2008 (Редактирано) Само аз ли съм си слагал струните сам първия път ? Само поогледах как са захванати и се справих . Е, докато се усетя, че трябва да прегъна горното крайче на струната, та да държи, докато навивам, минаха 10 минути в безплодни опити, ама - от опит глава не боли . Не си сам. Преди 2 месеца, 1 час се мъчих да завържа ноите струни на класическата си китара без да се измъкват катоп очна да ги настройвам. Жалка гледка бях.. Редактирано Септември 12, 2008 от asparuhov
GuitarHero Отговорено Септември 12, 2008 Отговорено Септември 12, 2008 Значи попринцип кат се скаса една или две струни или повече е най-хубаво да се сменат вси4ките !!! Защото всяка струна си има номер и е хубаво да си ги купуваш комплект за 13 - 20 лева хубави ! сменяш си ги а относно настройването има едни тунери с които настройваш много барзо !!! Айде успех
Recommended Posts