джани Отговорено Август 16, 2005 Автор Отговорено Август 16, 2005 Katsko написа: ТИ ПРЕДЛАГАШ ЛИ ЧИНЕЛИ ИЛИ НЕ!? Не знам защо не ми излезе отговора.. Повтарям го: http://www.visiarts.com/j300600.htm И още толкова, ако тези не са достатъчни. Цитирай
AccesS Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 леко са ти дебели цените, но това сигурно е оправдано от транспортни разходи и мита и т.н. и т.н , иначе браво че си съумял да внасяш тези чинели Цитирай
Katsko Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 бая са дебели в интерес на истината Цитирай
джани Отговорено Август 16, 2005 Автор Отговорено Август 16, 2005 Katsko написа: бая са дебели в интерес на истината Ейиии, да си дойдем на темата от която започнах. На тази страница http://www.dimavery.com/ на Drums - пише Becken (чинели) ако мислите, че ще се купуват, ще ги имате на килограми на три пъти по-тънки цени. (Проблемът с дебелината веднага го решаваме) Има и Зилджииан... Цитирай
Katsko Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 според мен ще се купуват и още как!!ако цените са добри.познавам много хора които си търсят по-евтини нови чинели.и аз бих си купил,ако са добри,просто нямам пари за скъпи чинели.е виж например(ако знаеш) стаг с техноте неща къв пробив направиха на и без тва мижавия ни пазар -щото са евтини и сравнително качествени и се купуват. Цитирай
AccesS Отговорено Август 17, 2005 Отговорено Август 17, 2005 (Редактирано) в БГ барабанистите започнаха да се ориентират да си купуват по скъпи,но за сметка на това наистина качествени чинели. то евтини => боклучави серии чинели имат и по известните марки и марчици. горепосочената от теб марка не ми е известна и не мога да коментирам качеството на чинелите. може би ще се продават, но главно ще ги купуват начинаещите. всеки по напреднал барабанист добре знае че макар и скъпи,качествените чинели винаги са си заслужавали парите в пъти повече от евтините серии. жалко че положението в БГ е такова че не са много хората(разбирайте мнозинстовото от барабанисти) които могат да си позволят достатъчно на брой хубави чинели в комплекта си. ако по някакъв начин съумееш да внесеш по тънко предлаганите от теб модели на Zildjian ще имаш повече успех в продажбите отколкото да докараш купчина тенекии, да се продадат няколко комплекта, а остатъка от чинелите да ти стоят за реквизит в склада. марката стаг изобщо не ми харесва, не виждам по какво толкова се различават като цена и хубост от по ниските серии на paiste,zildjian,meinl,sabian . Редактирано Август 17, 2005 от AccesS Цитирай
джани Отговорено Август 17, 2005 Автор Отговорено Август 17, 2005 AccesS написа: в БГ барабанистите започнаха да се ориентират да си купуват по скъпи,но за сметка на това наистина качествени чинели. то евтини => боклучави серии чинели имат и по известните марки и марчици. горепосочената от теб марка не ми е известна и не мога да коментирам качеството на чинелите. може би ще се продават, но главно ще ги купуват начинаещите. всеки по напреднал барабанист добре знае че макар и скъпи,качествените чинели винаги са си заслужавали парите в пъти повече от евтините серии. жалко че положението в БГ е такова че не са много хората(разбирайте мнозинстовото от барабанисти) които могат да си позволят достатъчно на брой хубави чинели в комплекта си. ако по някакъв начин съумееш да внесеш по тънко предлаганите от теб модели на Zildjian ще имаш повече успех в продажбите отколкото да докараш купчина тенекии, да се продадат няколко комплекта, а остатъка от чинелите да ти стоят за реквизит в склада. марката стаг изобщо не ми харесва, не виждам по какво толкова се различават като цена и хубост от по ниските серии на paiste,zildjian,meinl,sabian . Благодаря за съвета, много полезно беше за мен да го получа. Наистина си е сериозен проблем, и той не е само при чинелите. Може би ще трябва да се почне от заплащането на труда на музикантите. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Август 17, 2005 Отговорено Август 17, 2005 Арменци бе вярно е и правят чинели от 1628 г. Zilldjian-Синът на ковача...смисъл това означава Цитирай
Lombardo Отговорено Август 17, 2005 Отговорено Август 17, 2005 Батка кви са тия цени бе братче влез в ebay.de да видиш за цени Zildjian Planet Z - 115 EUR при тебе 460 лв тва мисе струва двойно май а не 2 или3 пъти по евтино Говорим за комплекта 14 hi hat 16 crash &20 ride Май искаш за 1 ден МЕРЦЕДЕС да си купиш Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Август 17, 2005 Отговорено Август 17, 2005 джани написа: AccesS написа: в БГ барабанистите започнаха да се ориентират да си купуват по скъпи,но за сметка на това наистина качествени чинели. то евтини => боклучави серии чинели имат и по известните марки и марчици. горепосочената от теб марка не ми е известна и не мога да коментирам качеството на чинелите. може би ще се продават, но главно ще ги купуват начинаещите. всеки по напреднал барабанист добре знае че макар и скъпи,качествените чинели винаги са си заслужавали парите в пъти повече от евтините серии. жалко че положението в БГ е такова че не са много хората(разбирайте мнозинстовото от барабанисти) които могат да си позволят достатъчно на брой хубави чинели в комплекта си. ако по някакъв начин съумееш да внесеш по тънко предлаганите от теб модели на Zildjian ще имаш повече успех в продажбите отколкото да докараш купчина тенекии, да се продадат няколко комплекта, а остатъка от чинелите да ти стоят за реквизит в склада. марката стаг изобщо не ми харесва, не виждам по какво толкова се различават като цена и хубост от по ниските серии на paiste,zildjian,meinl,sabian . Благодаря за съвета, много полезно беше за мен да го получа. Наистина си е сериозен проблем, и той не е само при чинелите. Може би ще трябва да се почне от заплащането на труда на музикантите. ТАкааа....Офертата за чинелите и мен ме интересува дотолкова доколкото бих си купил,ако има възможност въпросните чинели да ги видя.пипна и най-важното ЧУЯ преди да ги купя....Да робуваш на марки е нелош,но доста скъп навик драга ми AccesS и като започна да изкарвам много много кинти,може и аз да го придобия,но засега наченките на такъв при мен си остават в лицето на един леко очукан Зилджан ЗБТ раид и няколко тенекии на Пеист,които звучат ...недобре.... Затова уважаеми джани не се срамувай да открехнеш повече подробности относно офертата ти-направи една страничка с модели и цени,както и телефони за контакти,за да е всичко по реда си ,и да не остава съмнение за финансовите и други подробности....Ако всичко е Ок-ще имаш клиенти Ако пък има нещо ,което е изгодно и възможно ,но недотам легално ,че да го публикуваш-ползвай Пм и не се коси) Цитирай
джани Отговорено Август 17, 2005 Автор Отговорено Август 17, 2005 Red_Bull_Dog написа: Затова уважаеми джани не се срамувай да открехнеш повече подробности относно офертата ти-направи една страничка с модели и цени,както и телефони за контакти,за да е всичко по реда си ,и да не остава съмнение за финансовите и други подробности....Ако всичко е Ок-ще имаш клиенти Така ще е. Цитирай
mama Отговорено Август 17, 2005 Отговорено Август 17, 2005 tupoto kopele написа: Арменци бе вярно е и правят чинели от 1628 г. Zilldjian-Синът на ковача...смисъл това означава tupoto kopele Zilldjian-идва от зил-което зна4и 4инел и зна4и маистор на 4инели или 4овек които прави 4инели./така може да се "преведе"/ от там и идва също зилове когато казваме за малките 4инел4ета на даирето. Цитирай
джани Отговорено Август 18, 2005 Автор Отговорено Август 18, 2005 Katsko написа: ТИ ПРЕДЛАГАШ ЛИ ЧИНЕЛИ ИЛИ НЕ!? Преди да предложа, последна мплба - Какви могат да бъдат най-необходимите конфигурации по цолове? Предварително благодаря за отговорите. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 mama написа: tupoto kopele написа: Арменци бе вярно е и правят чинели от 1628 г. Zilldjian-Синът на ковача...смисъл това означава tupoto kopele Zilldjian-идва от зил-което зна4и 4инел и зна4и маистор на 4инели или 4овек които прави 4инели./така може да се "преведе"/ от там и идва също зилове когато казваме за малките 4инел4ета на даирето. БЕГАЙ ДА ИГРАЙШ :hello: Цитирай
AccesS Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 джани написа: Katsko написа: ТИ ПРЕДЛАГАШ ЛИ ЧИНЕЛИ ИЛИ НЕ!? Преди да предложа, последна мплба - Какви могат да бъдат най-необходимите конфигурации по цолове? Предварително благодаря за отговорите. ами стандартните сетове по принцип са 14" фус , 16" краш и 20" райд. предлагат се също 13"/14" фус + 18" краш/райд. по отделно кой каквото си харесва и поръчва. аз лично харесвам по големите инчове за крашове 16" и 18". спеш чинелите 8" или 10" . 14" или 15" за фус. от 20" нагоре за райд. абе кой каквото може да си позволи и каквото му харесва измерват се в инчове, а не в цолове ) приятен ден .. Цитирай
Recommended Posts