джани Публикувано Август 16, 2005 Публикувано Август 16, 2005 Много внимателно изчетох темата за чинелите и имам един въпрос: По време на репетиции предпочитате ли да използвате най-доброто, което сте си купили, или го пазита за концерти. Защото – имам възможност да ви предложа МНОГО видове на невероятно ниски цени (немски), които сигурно няма да са най-доброто за концерт. Или, по друг начин да попитам – да ги сваляме ли по нашите страници или не. (защото е много работа) Visi Arts И още нещо, ако има смисъл, е добре да се правят комплекти, за да се свали цената за доставка – какво може да включват такива комплекти като варианти? Благодаря предварително на всички, които ще се включат с някакъв отговор Цитирай
AccesS Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 ако започнеш да внасяш Sabian , обещавам ти да си накупя поне 7-8 чинела. иначе съм фенка на Meinl обаче тия има от каде да ги купувам. лично аз си ползвам еднби и същи чинели и на репетиции и на концерт. и ггледам все да са качествени и заслужаващи си модели Цитирай
bonzo Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 ако започнеш да внасяш сабиан мисля че ще си намериш доста купувачи и аз мисля да съм втория след дамата Цитирай
джани Отговорено Август 16, 2005 Автор Отговорено Август 16, 2005 ако започнеш да внасяш сабиан мисля че ще си намериш доста купувачи и аз мисля да съм втория след дамата С други думи, безмислено е да се внася какво-да-е (примерно) , независимо от това, че е на много ниски цени - до три пъти... Цитирай
Katsko Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 безсмислено е ако са кучи марки.ако внасяш готини чинели на старо ще имаш МНОГО купувачи Цитирай
джани Отговорено Август 16, 2005 Автор Отговорено Август 16, 2005 безсмислено е ако са кучи марки.ако внасяш готини чинели на старо ще имаш МНОГО купувачи На старо няма откъде и как. Пък и на мен не ми се иска българите да обират де що има секънд хенд. Цитирай
Katsko Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 ми то ние и без това така правиме Цитирай
джани Отговорено Август 16, 2005 Автор Отговорено Август 16, 2005 ми то ние и без това така правиме Защо Цилджан са по-лошия вариант от Сабиан? Или са само по-скъпи? Цитирай
Katsko Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 на български е "Зилджан" иначе не са по-лоши,нито по-скъпи,зависи от модела,просто тва са двете TOP марки в световен мащаб.въпрос е на лично мнение коя е по-добра.та предлагаш ли готини чинели или не? Цитирай
bluesman Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 (Редактирано) на български е "Зилджан" ако трябва да сме точни и Зилджан не е а е Зилджиян. Повярвай ми Редактирано Август 16, 2005 от bluesman Цитирай
Katsko Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 (Редактирано) Барабаните не са ми много ясна тема ако трябва да сме точни и Зилджан не е а е Зилджиян. Повярвай ми аз ти вярвам ZILDJIAN се пише все пак,но на български никой не го казва така.мисля че най-правилно е [зилдзян] да се транскрибира,ше питам някой турски филолог :think: Редактирано Август 16, 2005 от Katsko Цитирай
джани Отговорено Август 16, 2005 Автор Отговорено Август 16, 2005 на български е "Зилджан" иначе не са по-лоши,нито по-скъпи,зависи от модела,просто тва са двете TOP марки в световен мащаб.въпрос е на лично мнение коя е по-добра.та предлагаш ли готини чинели или не? Предлагам за сега само Зилджииан. Абе няма такова турско име - става като арменско, ако е турско вероятно направо би трябвало да е Цилджан. Цитирай
mama Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 на български е "Зилджан" иначе не са по-лоши,нито по-скъпи,зависи от модела,просто тва са двете TOP марки в световен мащаб.въпрос е на лично мнение коя е по-добра.та предлагаш ли готини чинели или не? Предлагам за сега само Зилджииан. Абе няма такова турско име - става като арменско, ако е турско вероятно направо би трябвало да е Цилджан. Именно Джани Зилджииан са арментси !!!!! Объркването идва от това 4е се преселват в турция и основавт компаниа за производство на 4инелиа по късно и в USA. Но да!! турски 4инели правени от арменци. Цитирай
джани Отговорено Август 16, 2005 Автор Отговорено Август 16, 2005 ТИ ПРЕДЛАГАШ ЛИ ЧИНЕЛИ ИЛИ НЕ!? http://www.visiarts.com/j300600.htm Колкото искаш Имам и още толкова. Цитирай
Recommended Posts