srptng Публикувано Септември 4, 2008 Публикувано Септември 4, 2008 Здрасти. Тамън се регистрирах и то с каква цел? Ми отскоро се реших да си осъществя детската мечта (може би малко късно, но по-добре късно отколкото... много късно ) и сега съм в процес на издирване на някой добър и свестен учител, който да има на първо място нюх към това, с което се занимава и на второ място, да бъде търпелив с учениците си. А си мисля, че с учител, бих си спестил много голяма част от главоболията на самостоятелното разучаване. Разбирате ме, предполагам. И нещо важно, от Пловдив съм... Та, познати, които са вече в бранша, ми препоръчаха да търся Светльо от Синдикалния дом... и тъй като Синдикалния дом е в ремонт, някой запознат ли е с местопребиваването на човека, да има някакви негови координати и т.н.? Отворен съм и към други предложения за учители. Мерси предварително. До скоро! Цитирай
SLASH588 Отговорено Септември 4, 2008 Отговорено Септември 4, 2008 хвърли едно око в раздел ноти уроци и други http://forum.muzikant.org/index.php?showforum=5 Цитирай
srptng Отговорено Септември 5, 2008 Автор Отговорено Септември 5, 2008 И все пак, някой от Пловдив да има координатите на Светльо? Цитирай
Rezachka Отговорено Септември 5, 2008 Отговорено Септември 5, 2008 (Редактирано) Аз ходех при Светльо и сега уж още ходя, сега е в тази зграда на филхармонията.. Редактирано Септември 5, 2008 от Rezachka Цитирай
srptng Отговорено Септември 5, 2008 Автор Отговорено Септември 5, 2008 А как мога да се свържа с него - телефон, на место...? Цитирай
dip4ikov Отговорено Септември 5, 2008 Отговорено Септември 5, 2008 Светлин Стайков - 0888202290 Тримонциум-Партиен дом-Филхармония-Музикален магазин-WC и там е.В дъното на входа.Аз ходя при него и съм повече от доволен.Успех. Цитирай
Recommended Posts