Свилен Бас Публикувано Август 31, 2008 Публикувано Август 31, 2008 Значи, фендерите са Jazz Bass 326227 Precisoion Special EO12286 Jazz Bass MZ2066108 скуайерите P-bass Special YN 763534 Jazz Bass - пресно произведен, пари (нямам номера) Айбънеза е Road star - G846337 и има един, на който пише Фендер(р-р-р), ама номера му е малко странен Това е - общо 7 баса, директно ръгнати в компа, като единият е записан два пъти, втория път с - нови струни (черни ротосаунд, мерцедески). Всички контроли са на мах, единия жаз бас е със сменян бридж-адаптер. На басовете не свиря аз, защото не бих издържал да съм еднакво хладнокръвен с всички. Някои от китарите са с ужасно стари струни и т.н. Имайки предвид и неща като различната сила на адаптерите или специфични настройки зависещи от различните вкусове на басиста-собственик, следват доста големи разлики в звук и качество, та "класацията" е малко объркваща, но все пак, защо пък не? Приятно слушане, пускам ги разбъркано: Bass 01 Bass 02 Bass 03 Bass 04 Bass 05 Bass 06 Bass 07 Bass 08 Линк към 705kbps (mono) за по-претенциозните тук (нищо, че кабела беше първият, който ни попадна и нещо се е разбръмчал...) Цитирай
бутео Отговорено Август 31, 2008 Отговорено Август 31, 2008 Хубава идея! За мен Фендер е някъв идеал, съответно съм абсолютен профан, но като паленце ще се изкажа: Предполагам, бас 6. е Ибанецката басчо 3. ми е най-близко до идеала седмичката е с уникален звук явно оглушавам, очаквах по-големи и концептОални различия Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 12, 2008 Отговорено Септември 12, 2008 Най и харесва 6тия. Няма ли да кажеш кой кой е? Цитирай
Recommended Posts