Jump to content
Българският форум за музиканти

Въпрос


furian

Recommended Posts

Здравейте ! :hysterical:

искам да попитам как да направя цялостна настройка на китарата ми :hysterical: (тремоло,височина на струните и всичко) а китарата ми е Squier Strat комплект от xxxx със 21 прагчета

 

Мерси предварително! :greenball:

Редактирано от furian
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не знаеш какво правиш най-добре се обърни към лютиер. Не вземат чак толкова пари за цялостен сетъп, а ако си неопитен лесно можеш да пре...таковаш нещо. Едва ли искаш това да стане. Ако пък държиш да си го правиш сам - универсална формула няма. Разгледай тука. Инфото е за ибанез, но принципите са същите. И един съвет - не прави нищо, ако не си съвсем сигурен какво правиш. Най-вече по тръс рода! Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси :) а можеш ли да ми кажеш някой лютиер в софия около лозенец някаде ... не е нужно лозенец но софия и горе-долу колко пари да приготвя за цялостния сетъп ...

 

 

 

 

Мерси предварително! :)

 

 

 

 

P.S и точнно затова писах тук защото постоянно си мисля че ще прецакам работата ако се захвана сам :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-добре напиши, че предлагаш еди колко си лева на някой от форума, да ти настрои китарата и си готов. Това е елементарна операция и много от колегите ще се справят с лекота.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

махни ръчката наи-добре , само ше ти се разстроива китарата . И аз сам с подобна за това ти го казвам 2 дръпвания и се разтроива китарата , нестава просто а и има 100 по-важни неща от ръчката :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Значи ако съм разбрал правилно по-добре да си седи така тремолото затегнато и да не мърда за да държи повече настройка ? ако е така значи не ми тряя никой ... другото успешно си го мога и сам (само тръс рода не смея да пипам) :) А да попитам за поддръжка на дървото на грифа и такива работи какви неща(препарати и тем подобни) да използвам ?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С неприятно усещане минах през темата, прочетох я, прочистих я и всичко завърши с любимия ми уорнинг. Хайде занапред да няма такива Пешовщини, моля, защото напоследък съм със слаби нерви и уорнинг времената, които слагам са над 20 дни. Ако някой цени този форум, то нека дава съвети, които са смислени и да носи на критика ако не е прав, а не да се прави на мъж в Интернет пространството. Следващото провинение на Пешо ще го прати в друг форум. Гадно, но факт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.