furian Публикувано Август 30, 2008 Публикувано Август 30, 2008 (Редактирано) Здравейте ! искам да попитам как да направя цялостна настройка на китарата ми (тремоло,височина на струните и всичко) а китарата ми е Squier Strat комплект от xxxx със 21 прагчета Мерси предварително! Редактирано Август 30, 2008 от furian Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Август 30, 2008 Отговорено Август 30, 2008 Ако не знаеш какво правиш най-добре се обърни към лютиер. Не вземат чак толкова пари за цялостен сетъп, а ако си неопитен лесно можеш да пре...таковаш нещо. Едва ли искаш това да стане. Ако пък държиш да си го правиш сам - универсална формула няма. Разгледай тука. Инфото е за ибанез, но принципите са същите. И един съвет - не прави нищо, ако не си съвсем сигурен какво правиш. Най-вече по тръс рода! Успех! Цитирай
furian Отговорено Август 30, 2008 Автор Отговорено Август 30, 2008 Мерси а можеш ли да ми кажеш някой лютиер в софия около лозенец някаде ... не е нужно лозенец но софия и горе-долу колко пари да приготвя за цялостния сетъп ... Мерси предварително! P.S и точнно затова писах тук защото постоянно си мисля че ще прецакам работата ако се захвана сам Цитирай
Dread Отговорено Август 30, 2008 Отговорено Август 30, 2008 По-добре напиши, че предлагаш еди колко си лева на някой от форума, да ти настрои китарата и си готов. Това е елементарна операция и много от колегите ще се справят с лекота. Цитирай
furian Отговорено Август 30, 2008 Автор Отговорено Август 30, 2008 ... защото исках само тремолото ма ок Цитирай
pe6o19 Отговорено Август 30, 2008 Отговорено Август 30, 2008 махни ръчката наи-добре , само ше ти се разстроива китарата . И аз сам с подобна за това ти го казвам 2 дръпвания и се разтроива китарата , нестава просто а и има 100 по-важни неща от ръчката Цитирай
Dread Отговорено Август 30, 2008 Отговорено Август 30, 2008 Изобщо не си махай ръчката заради препоръка от форума. Цитирай
furian Отговорено Август 31, 2008 Автор Отговорено Август 31, 2008 Значи ако съм разбрал правилно по-добре да си седи така тремолото затегнато и да не мърда за да държи повече настройка ? ако е така значи не ми тряя никой ... другото успешно си го мога и сам (само тръс рода не смея да пипам) А да попитам за поддръжка на дървото на грифа и такива работи какви неща(препарати и тем подобни) да използвам ? Цитирай
IgniteAll Отговорено Август 31, 2008 Отговорено Август 31, 2008 С неприятно усещане минах през темата, прочетох я, прочистих я и всичко завърши с любимия ми уорнинг. Хайде занапред да няма такива Пешовщини, моля, защото напоследък съм със слаби нерви и уорнинг времената, които слагам са над 20 дни. Ако някой цени този форум, то нека дава съвети, които са смислени и да носи на критика ако не е прав, а не да се прави на мъж в Интернет пространството. Следващото провинение на Пешо ще го прати в друг форум. Гадно, но факт. Цитирай
Recommended Posts