chief Публикувано Август 28, 2008 Публикувано Август 28, 2008 днеска си купих BEHRINGER iAXE 624 Centari , която би трябвало да може да се използва чрез компютър, но инсталирам всичко , компютъра засича китарата , но не издава звук , ПЛС който може да помогне да пише ,благодаря предварително Цитирай
Dread Отговорено Август 28, 2008 Отговорено Август 28, 2008 Е, как да ти се помогне, като ти нищо не казваш - какво точно става, какви са ти настройките, компът какъв е, звуковата карта... Цитирай
chief Отговорено Август 28, 2008 Автор Отговорено Август 28, 2008 еми начи инсталирам програмите , които са необходими , Guitar Combo 1 , 2 , 3 ,които идват със самата китара , в програмата има input обаче няма никъкъв output , настройките са направени точно както си е показано в книжката , но не става . компютъра ми е : AMD Athlon 64 Processor 3000 + 1.80 GHz, 512 of RAM Цитирай
Dread Отговорено Август 28, 2008 Отговорено Август 28, 2008 Може да няма пряко отношение, но защо не преинсталираш драйвърите на звуковата? Аз съм настройвал една USB китара преди време и се наложи малко да бърникам по софтуера за саунд картата. Един страничен въпрос - кое те накара да си купиш именно китара именно от този вид? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 28, 2008 Отговорено Август 28, 2008 Софтуера, на който казваш че няма изходи, а само входове на какъв драйвер го включваш? Как ти се казват входовете в програмата? Цитирай
Recommended Posts