RUVENERA Отговорено Юни 28, 2009 Отговорено Юни 28, 2009 как да стане кото я няма музиката нали прочете, че стила ще е Хип-Хоп Всичко е пари приятелю,без пари мама на тате не бута Цитирай
WenzelWeck Отговорено Юни 29, 2009 Отговорено Юни 29, 2009 искам само да вметна ,че добри рапъри в България ИМА ! рапъри дето говорят чистата истина ,например MD Beddah ..... и за текстовете... да не очакваш някой да се върже да ти пише текстове ,ти да си караш парички с тях и да не ти пука.... първо ,то не става така... трябват уредени авторски права и куп още глупости за започването на това ... хммм... начинание. ако искаш да правиш качествена музика се запознай с хората ,говори с тях ,а не "Напиши ми текст ,аз ще сложа музика и ще пуснем готовото парче за download"... така не става Айде късмет! Цитирай
aarab Отговорено Юни 29, 2009 Автор Отговорено Юни 29, 2009 искам само да вметна ,че добри рапъри в България ИМА !рапъри дето говорят чистата истина ,например MD Beddah ..... и за текстовете... да не очакваш някой да се върже да ти пише текстове ,ти да си караш парички с тях и да не ти пука.... първо ,то не става така... трябват уредени авторски права и куп още глупости за започването на това ... хммм... начинание. ако искаш да правиш качествена музика се запознай с хората ,говори с тях ,а не "Напиши ми текст ,аз ще сложа музика и ще пуснем готовото парче за download"... така не става Айде късмет! За пари мисля, че дума не може да става, понеже съм обяснил, че ще се пуска безплатно.... Незнам дали знаеш как стои въпроса с авторските права (явно не), но аз съм се занимавал и в общи линии няма пролем с това. Авторът си остава автор при всички случай. Тук търся хора с идеи, и то смислени. Нека ако има желаещи да пишат. Такива, които само дрънкат не ми трябват. Имам музиката, но не смятам да я кача тук за сваляне ей така....... на интересуващите се ще изпратя, и съм пращал...... Цитирай
boby bobev Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 (Редактирано) Хайде бе братле, нали отдавна си пишем с теб, не във форума, а във скайпа... Теодоре, приятелю, помниш ли, че ти казах да ми дадеш някакво звучене, ще ти напиша текст, който на "залепне" както на ритъма, така и на твоята социална идея. Само ме ориентирай - трябва да чуя "стъпката", такта, да усетя сричката. Трябва да ми обясниш и посланието, което искаш да отправиш. Колкото и да си пишеш във форума, едва ли ще постигнеш ефект, ако не помогнеш на онези, които желаят да помогнат на теб. Дай малко "инфо", дай някакво демо и заедно ще жънем успехи. Не се страхувай, че идеята ти ще бъде открадната - дай ако искаш фрагмент от записа, дай го дори непрофесионално записан, попромени или изфалшифицирай нещо в звученето... Важното е тактовете, стъпките, ритъма да са верни, за да напасна римите. За съдържанието не се грижи - само ми обясни какво искаш за внушим с изпълнението и останалото е моя задача. Аз, ако си спомняш от разговорите ни по скайпа (там се представям като Тошо Петков, което също не ми е истинско име, а псевдоним, подобно на Боби Бобев) ти казах, че имам професионално отношение към текста - това ми е работата... И не забравяй, че авторството най-често е колективен процес, освен ако не се казваш Чарлз Чаплин (просто Човекът умееше всичко). Затова понякога е необходимо да рискуваш и да се довериш на някой, който е професионалист в съответната дейност при създаването на произведение. А ние искаме да създадем хитове, нали? Поздрави: Боби-Тошо (-..........) Редактирано Юли 3, 2009 от boby bobev Цитирай
aarab Отговорено Юли 3, 2009 Автор Отговорено Юли 3, 2009 Скоро си почиствах скайпа, пиши ми пак и ще ти пратя демо Цитирай
Recommended Posts