ice Публикувано Август 15, 2005 Публикувано Август 15, 2005 Моля за малко помощ и съвет. Искам да си купя електрическа китара за grunge, не е нужно да е много професионална защото нямам много пари ( ще събеза към 250 но може и повече ). Ще ме посъветвате ли даже съм готов да отида в София и там да търся, ако някой ми каже някои магазин. Благодаря предварително. Цитирай
Sieger Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 (Редактирано) Моля за малко помощ и съвет.Искам да си купя електрическа китара за grunge, не е нужно да е много професионална защото нямам много пари ( ще събеза към 250 но може и повече ). Ще ме посъветвате ли даже съм готов да отида в София и там да търся, ако някой ми каже някои магазин. Благодаря предварително. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=4247 Виж тук ако те устройва... Иначе ако идваш към SF пиши едно PM да те опътя по магазините! Редактирано Август 15, 2005 от Sieger Цитирай
ice Отговорено Август 18, 2005 Автор Отговорено Август 18, 2005 Благодаря за предложението обаче в момента нямам всичките пари така че няма да мога толкова скоро да си я взема. Аз съм един от онези запалени фенове с много желание и без възможности... за съжаление. Иначе китарата ти е хубава. Казаха ми че има голямо разнообразие от китари в малкия Цум, вярно ли е? И ако не- в кои магазини в София има? Ходил съм само във Фактор този на улица Кракра но там има малко китари. Цитирай
vovcho Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 От малкия цум не си купувай. Има същите работи като в xxxx дето е на 200 метра, обаче са по скъпи. Цитирай
Guest sinergy Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 Приятелю,тук по форума се продават,много китари и то хубави,не си заслужава да биеш път до някаде за китара която струва 250лв.просто разгледай обявите. :read: Успех :hello: Цитирай
LichoMusic Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 Моля за малко помощ и съвет.Искам да си купя електрическа китара за grunge, не е нужно да е много професионална защото нямам много пари ( ще събеза към 250 но може и повече ). Ще ме посъветвате ли даже съм готов да отида в София и там да търся, ако някой ми каже някои магазин. Благодаря предварително. New Line Stratocaster!!! Цвят-Трицветен сънбърст, бяла плочка,три бели адаптера, бяли потенциометри, струнник с вибрато. Чисто нова в кашон и найлон - 220 лв. 0888 936291 LichoMusic@abv.bg :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
Recommended Posts