the_gorer Публикувано Август 27, 2008 Публикувано Август 27, 2008 Трябват ми струни за четириструнен бас, чиято скАла е около 92 сантиметра (36,2 инча). С други думи - доста дълга е. Има ли такива струни някъде в България? Желателно е да са максимално дебели - да достигат до 135 или дори 145. Ако няма, ще станат и струни за петструнен бас. И тъй,намират ли се толкова дълги и толкова дебели струни в БГ? Ако да - къде? Някой да помогне с изкопаването им, моля. Цитирай
basis4eto Отговорено Август 28, 2008 Отговорено Август 28, 2008 Rotosound от моделите без цветни кончета ще ти свършат работа . Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Август 28, 2008 Отговорено Август 28, 2008 Горер, при D'Addario 34-36 инча се водят Long Scale, аз досега друга дължина в БГ не съм виждал, може и да има, не съм капацитет. Над 36 инча се водят Super Long, а ти си както изглежда "на кантар". Според мен Long Scale ще станат, защото си имат малко "аванс". Ако мислиш да свириш в разни дроп строеве май най-добре ще е 5-струнен комплект, като гледам какви цифри цитираш И една идейка: защо не пробваш да се свържеш с BabyThomas - http://babythomas.name/ Гледам, че снабдява доста хора от форума и те са доволни. Успех! Цитирай
the_gorer Отговорено Август 28, 2008 Автор Отговорено Август 28, 2008 ^ Благодаря, ще търся от тия Rotosound без цветни конци или на D'ddario Super Long. Още преди седмица говорих с Бейби Томас. Много точен пич, но в момента е продал всичките си струни за бас и се налага да търся други източници, понеже съм на зор. Има ли места, от където могат да се купят въпросните Rotosound без конци и D'ddario Super Long онлайн? Цитирай
basis4eto Отговорено Август 28, 2008 Отговорено Август 28, 2008 В магазина на xxxx в твоя град ги предлагат 100 % на цени с възможно най-малка надценка . Цитирай
the_gorer Отговорено Август 28, 2008 Автор Отговорено Август 28, 2008 ^ Мисля, че xxxx имат магазини само в София и Варна. А аз съм точно по средата между тези два града - на 250 километра от всеки. Цитирай
vurbito Отговорено Август 28, 2008 Отговорено Август 28, 2008 И в Пловдив имат. Между другото сингъла на oral rectum кефи. Цитирай
the_gorer Отговорено Август 28, 2008 Автор Отговорено Август 28, 2008 ^ Пловдив е малко по-близо, да. От там ме делят само 200 километра... И тъй, никой ли не продава онлайн, дееба тая Каруцария? Цитирай
basis4eto Отговорено Август 28, 2008 Отговорено Август 28, 2008 Music store,Thomann... за струни незнам как става номера . Пробвай с познат и по куриер . Цитирай
Свилен Бас Отговорено Август 29, 2008 Отговорено Август 29, 2008 Бе, ти, да не си наковал прагове на некое контрабасче... Иначе, дебели струни, ако ще поръчваш, щото и аз се каня, бихме могли да сглобим нещо - става въпрос за струни с максимална дебелина .200 инча - 5мм (което би трябвало да е До диез от субконтра октава). За Ротосаунд - от всичките, които съм пробвал, те най-добре понасят отпускането. Цитирай
the_gorer Отговорено Август 29, 2008 Автор Отговорено Август 29, 2008 Идеята е, че съм на зор - демек, трябват ми спешно. Което изключва варианта да поръчвам от чужбина, защото нямам 1-2 месеца на разположение. Даже съм чувал, че от Германия, и в частност от Томан, нещата идват няколко пъти по-бавно, отколкото от САЩ. Спешността на ситуацията ме принуждава да търся струни тук, в Каруцария. Но такива никой не продава онлайн, за това си седя с пръст в гъз. Тази страна е ебати коптора - за толкова години не се появи нито един онлайн магазин, като изключим подигравката Висиартс. Явно никой все още не вярва в силата на интернета. Нищо, до 23-ти век има време - дотогава може би ще се сети някой. Цитирай
KAE Отговорено Август 29, 2008 Отговорено Август 29, 2008 Спешно = скъпо Ако парата не е проблем и ако наистина от УСА могат да дойдат по-бързо, това може би е твоето решение: "Цонклин" аксесоарес Можеш да ги питаш дали имат съответните дължини, ще ти отговорят веднага (поне в моя случай беше така). Цитирай
the_gorer Отговорено Август 30, 2008 Автор Отговорено Август 30, 2008 (Редактирано) ^ Мда, вече заръчах едни Mега Eвтини от чужбина. Ще се чака, няма как, но няма да е зле да пристигнат по-скоро. Хубавото при тях, освен, че струват 13 лева, е, че са дълги 120 см. Редактирано Август 30, 2008 от the_gorer Цитирай
Recommended Posts