inqubus Публикувано Август 24, 2008 Публикувано Август 24, 2008 Здравейте! Някои от вас знаят, ние сме Overdawn от Русе и следващия месец излиза вторият ни албум със заглавие "The Prose Of Existence". Ето една песен от него, казва се "Stuck With Pins". Надявам се да ви хареса, това е почти крайният вариант! Моля за обективни мнения и препоръки, мерси http://media.putfile.com/untitled-59-20-72 Цитирай
zwero Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 Aко се намалят крясъците(да са само на моменти)може и да ми допадне. Цитирай
Scavenger Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 китарите ми звучат някак лекички за стила ви...е,това е само мнението ми де Цитирай
satanas Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 Тия хибридни стилове са ми малко странни, ама е готино парчето Цитирай
chris_barnes Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 определено сте дръпнали в сравнение с предния албум откъм звук..или това поне е на 1во слушане... мно добре, чакам албума Цитирай
black_waltz Отговорено Август 25, 2008 Отговорено Август 25, 2008 Евала момци, мега яко парче. Много ме изкефи както парчето така и вокала. Записа също е на доста високо ниво. Чистите вокалчета също влизат супер. Единственото което не ме кефи е мейдънският бас в началото (групи като мейдън презирам от все сърце, тъй че може и в мен да е дефекта). Успех и като издадете албума да обадите у форумо, а може и към София да наминете да му направите промоция Цитирай
Lekov Отговорено Август 26, 2008 Отговорено Август 26, 2008 китарите ми звучат някак лекички за стила ви...е,това е само мнението ми де подкрепям Цитирай
LOE Отговорено Август 26, 2008 Отговорено Август 26, 2008 харно е, нещата които не ми харесват са звука на барабаните, прекалено е изцъклен, и вокалите може да се дръпнат малко по назад Цитирай
Recommended Posts