beltar Публикувано Август 20, 2008 Публикувано Август 20, 2008 Дали накой тук е пробвал струни Hannabach,защото не ми се дават 22 лева за нищо.В момента свиря със Savarez и ако някой е сравнявал двете марки би било хубаво да сподели впечатления. Цитирай
beltar Отговорено Септември 10, 2008 Автор Отговорено Септември 10, 2008 Преди два дни взех от въпросните струни и просто нямам думи.Изключително богат и обемен тон имат.Може би не са толкова звънливи колкото ми се иска,но иначе са нещо безумно.Тия дни ако имам време ще запиша нещо да ги чуете. Цитирай
beltar Отговорено Септември 10, 2008 Автор Отговорено Септември 10, 2008 цък ето ги новите струни. Цитирай
beltar Отговорено Септември 12, 2008 Автор Отговорено Септември 12, 2008 Сега видях,че съм объркал цената.Не е 22,а 25лв.Съжалявам за лъжливата информация. Цитирай
Unchained Отговорено Септември 12, 2008 Отговорено Септември 12, 2008 OFF: Другия път ползвай бутона "редактирай". ПП: Само на мен ли ми зарежда изключително бавно сайта? Цитирай
zwero Отговорено Септември 12, 2008 Отговорено Септември 12, 2008 цъкето ги новите струни. Не знам за струните, но свирнята ми хареса. Цитирай
jordantcho Отговорено Септември 16, 2008 Отговорено Септември 16, 2008 много зависи на каква китара ги слагаш Моята със Savarez звучи много прилично, с Hannabach също но съм най доволен от струните Lutier и свиря само със такива Цитирай
beltar Отговорено Септември 16, 2008 Автор Отговорено Септември 16, 2008 Lutier още не съм пробвал.Би ли записал нещо,за да мога да добия някаква представа. Цитирай
jordantcho Отговорено Декември 16, 2008 Отговорено Декември 16, 2008 няма смисъл да записвам всяка хубава китара (моята е ръчна изработка) звучи различно - имам предвид че на моята съм слагал струни от 60евро и звука беше пълна скръб. Наи ми харесва как зву4и с lutier но това не значи че при теб ще е така. Относно записа един приятел понякога взима една от класическите ми китари да прави записи с нея и като чуя звука не мога да си разпозная инструмента- сиреч единсвения критерии е твоята китара със съответните струни пречупени през твоето ухо Цитирай
beltar Отговорено Декември 16, 2008 Автор Отговорено Декември 16, 2008 прав си.знам че търся точно определен звук,но още не съм го намерил.пробвах лютиер между другото и са доста прилични.харесват ми.не точно каквото търся,но е близо. Цитирай
Recommended Posts