JD Публикувано Август 19, 2008 Публикувано Август 19, 2008 Винаги съм се кефел на лигаво-ниските припявания на Виле Вало от H.I.M. For You /acoustic/ Цитирай
dedomito Отговорено Август 19, 2008 Отговорено Август 19, 2008 Докарал си го добре . Може би ако изпушиш една кутия Червен Вайсрой преди това ще стане 1:1 :-) . Гледал съм ХИМ по концертите и вокала само пуши като комин , хаххаха. Цитирай
Devilthrone Отговорено Септември 2, 2008 Отговорено Септември 2, 2008 Имам някои забележки относно текста на места, както и мелодията, но те не са толкова важни. Много добре е станало! Браво! Цитирай
Polyphone Отговорено Септември 8, 2008 Отговорено Септември 8, 2008 Супер е! Имам само една забележка - струва ми се малко много наблегнато на вибратото в гласа. Иначе, тембърът на гласа ти е чудесен ! Цитирай
JD Отговорено Септември 10, 2008 Автор Отговорено Септември 10, 2008 ^Да, това гадно патетично вибрато... Знам за проблема, старая се да не звучи така натрапващо се, ама все още не успявам. 10х на всички за отзивите. Цитирай
Recommended Posts