yamahadrums Публикувано Август 13, 2005 Публикувано Август 13, 2005 Имам оригинално двойно DVD Drummers Collective 25-th Anniversary Celebration & Bass Day 2002 и ми се ще да го кача някъде, за да можете да си го изтеглите и да го гледате. Проблемът е, че не знам как и къде да го ъплоудна. Чакам съвети, предложения и тролейбус номер 7. Цитирай
HHX Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 мда...много яко DVD. Тazi Yamaha на Dave така зву4и на това DVD 4е настръхвам като я 4уя Цитирай
yamahadrums Отговорено Август 15, 2005 Автор Отговорено Август 15, 2005 Нито един от трите отговора не ме насочи къде и как да ъплоудна. Май само аз ще си го гледам. Цитирай
Katsko Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 pleaaase.недей,сакън,ако знаех къде,да съм ти казал...питаи някой по-грамотен в лично съобщение,де да знам-модераторче например,те са повечко online,сигурно ше знаят... Цитирай
Lombardo Отговорено Август 17, 2005 Отговорено Август 17, 2005 И аз имам двойно DVD ама мисля че е 2003. Ще проверя довечера. Но явно е друго щото няма Dave Weckl на него. Ако за този Dave става на въпрос Ако си от София дай GSM да ги разменим или който иска да ми се обади на 0888 59 55 77 Милен записа от мен - празните бланки и бирата от вас АРЕ УСПЕХ Цитирай
tupoto kopele Отговорено Ноември 28, 2005 Отговорено Ноември 28, 2005 И все пак някой няма ли да му осигури място за ъплоуд на момчето, че и на мен ми се гледат тия неща.....а и като цяло ако има някво универсално място за ъплоуд към форум направо ще е супер Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 Познавам един човек дето може да помогне,но не знам мястото за ъплоуд колко му е голямо.Ше питам и ше кажа... Цитирай
AccesS Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 free.centrum-group.com , правиш си папка и ъплоудваш. успех Цитирай
yamahadrums Отговорено Декември 1, 2005 Автор Отговорено Декември 1, 2005 Изобщо не разбрах как се прави папка. Регистрирах се и дотам. А и дават само 5 гб, а оригиналните ДВД-та са по 7гб. Някой толкова ли няма ДВД записвачка да си го запише от мен? Имам и двойно ДВД на РЪШ в РИО и още едно с клипове на РЪШ, пак оригинално. Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 Записвачка имам,ма съм от Дупница :green: ...С DVD shrink не ставаше ли да го смалиш до 4 гб това видео? Цитирай
Lombardo Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 С DVD shrink не ставаше ли да го смалиш до 4 гб това видео? Става естествено А аз съм в СОФИЯ и имам DVD записвачка. Още се чудя защо никой не ми звънна за мнението ми по-горе, е верно беше Август! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 и с Nero става даже само ти трябва един плъг-ин ще дам линк после.... Цитирай
Lombardo Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 Имам оригинално двойно DVD Drummers Collective 25-th Anniversary Celebration & Bass Day 2002 А аз имам Drummers Collective 25th Anniversary Concert & Bass Day 2002 Disc 1 Тва същото нeщо ли е? На тва има: -Dave Weckl & Dave Weckl Band -Horacio Hernandes & John Patitucci Trio -Victor Wooten & Special Guest Felix Pastorius -Steve Smith -Steve Gadd & The Gadd Gand Между другото тва Katsko ми го даде Цитирай
Recommended Posts