ladyM66 Публикувано Август 15, 2008 Публикувано Август 15, 2008 (Редактирано) Здравейте,очаквам мнение за това изпъление.Няма да давам инфо за певицата сега(по-нейно желание),просто очаквам мнения http://4storing.com/gpf28/34f58f90ee295ed1...3c82.html" Редактирано Август 15, 2008 от ladyM66 Цитирай
Lekov Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 оф инфото за певицата можеш да си го запазиш, ама дай свестен линк който да работи, пусни го в putfile Цитирай
ladyM66 Отговорено Август 15, 2008 Автор Отговорено Август 15, 2008 Сори за линка,излизат едни кавички накрая и затова не се отваря.Ето в Рапид http://rapidshare.com/files/137502171/Boqn...r-A.M..mp3.html Цитирай
alex88 Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 Здравейте,очаквам мнение за това изпъление.Няма да давам инфо за певицата сега(по-нейно желание),просто очаквам мнения http://4storing.com/gpf28/34f58f90ee295ed1...3c82.html" Лили Иванова и Марги Хранова в едно хехе Цитирай
Lekov Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 уоу ... по едно време си помислих че всичко това е ебавка и някакъв запис на Лили Иванова е даден O_O ... според мен е безмислено да се постват такива работи тук по простата причина че няма накъде да си по добър от това ... ако наистина това не е някаква ебавка значии няма какво повече да се желае Цитирай
plamen_cve Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 много добре това сигурно е някаква скрита дъщеря на лили иванова Цитирай
noti4ka Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 (Редактирано) Ясно е,че е изпято както трябва и тн.Но на мен не ми харесва това,че тя не звучи като себе си.Във всички постове по-горе се вижда следното:"Супер е-точно като Лили Иванова"...Защо трябва да копира пеенето на певеца X-така винаги ще я оприличават на този певец Х.Вместо това-не е ли по-добре да пее като себе си и да изрази своята същност... Поздрави:Лили Редактирано Август 17, 2008 от noti4ka Цитирай
Lekov Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 Ясно е,че е изпято както трябва и тн.Но на мен не ми харесва това,че тя не звучи като себе си.Във всички постове по-горе се вижда следното:"Супер е-точно като Лили Иванова"...Защо трябва да копира пеенето на певеца X-така винаги ще я оприличават на този певец Х.Вместо това-не е ли по-добре да пее като себе си и да изрази своята същност... Поздрави:Лили това наистина е сериозен проблем според мен ... Цитирай
ladyM66 Отговорено Август 20, 2008 Автор Отговорено Август 20, 2008 Благодаря на всички за мненията,мисля че когато става въпрос за песен на даден изпълнител е добре да се доближиш до оригинала,естествено доколкото е възможно.Понеже четох други такива теми ми направи впечатление,че и там се "имитира"и мисля че това е добре когато даден певец се развива,по този начин се обогатяват способностите и изучават възможностите на гласа,но съм твърдо против когато става въпрос за готов продукт(запис с комерсиална цел) Цитирай
d_clown Отговорено Август 25, 2008 Отговорено Август 25, 2008 Напълно подкрепям поста. Много добре, само като изключим именно това че наистна се опитваш да копираш. Изрази себе си ! Това според мен е единствяния начин да се докажеш пред нас, като една изключителна начинаеща и надяваме се БЪДЕЩА певица с много успехи ... Друг път просто бъди себе си ... Иначе изпълнението като цяло ми хареса много. Цитирай
Recommended Posts