Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте,очаквам мнение за това изпъление.Няма да давам инфо за певицата сега(по-нейно желание),просто очаквам мнения :punk_guitar:

http://4storing.com/gpf28/34f58f90ee295ed1...3c82.html"

Редактирано от ladyM66
Отговорено
Здравейте,очаквам мнение за това изпъление.Няма да давам инфо за певицата сега(по-нейно желание),просто очаквам мнения :yes:

http://4storing.com/gpf28/34f58f90ee295ed1...3c82.html"

:greenball: Лили Иванова и Марги Хранова в едно ;) хехе

Отговорено

уоу ... по едно време си помислих че всичко това е ебавка и някакъв запис на Лили Иванова е даден O_O ... според мен е безмислено да се постват такива работи тук по простата причина че няма накъде да си по добър от това ... ако наистина това не е някаква ебавка значии няма какво повече да се желае :greenball:

Отговорено (Редактирано)

Ясно е,че е изпято както трябва и тн.Но на мен не ми харесва това,че тя не звучи като себе си.Във всички постове по-горе се вижда следното:"Супер е-точно като Лили Иванова"...Защо трябва да копира пеенето на певеца X-така винаги ще я оприличават на този певец Х.Вместо това-не е ли по-добре да пее като себе си и да изрази своята същност...

Поздрави:Лили

Редактирано от noti4ka
Отговорено
Ясно е,че е изпято както трябва и тн.Но на мен не ми харесва това,че тя не звучи като себе си.Във всички постове по-горе се вижда следното:"Супер е-точно като Лили Иванова"...Защо трябва да копира пеенето на певеца X-така винаги ще я оприличават на този певец Х.Вместо това-не е ли по-добре да пее като себе си и да изрази своята същност...

Поздрави:Лили

това наистина е сериозен проблем според мен ...

Отговорено

Благодаря на всички за мненията,мисля че когато става въпрос за песен на даден изпълнител е добре да се доближиш до оригинала,естествено доколкото е възможно.Понеже четох други такива теми ми направи впечатление,че и там се "имитира"и мисля че това е добре когато даден певец се развива,по този начин се обогатяват способностите и изучават възможностите на гласа,но съм твърдо против когато става въпрос за готов продукт(запис с комерсиална цел) :greenangel:

Отговорено

Напълно подкрепям поста. Много добре, само като изключим именно това че наистна се опитваш да копираш. Изрази себе си ! Това според мен е единствяния начин да се докажеш пред нас, като една изключителна начинаеща и надяваме се БЪДЕЩА певица с много успехи ;) ...

Друг път просто бъди себе си ... Иначе изпълнението като цяло ми хареса много.