pepislang Отговорено Август 12, 2005 Автор Отговорено Август 12, 2005 Давайте пичове,няма нищо страшно-както беше казал казал един приятел в музикалното училище на "другарката" по солфеж, "Тон на горе,тон на долу-няма нищо страшно другарко.Да не е умряло дете!" Ако не друго поне ще се повеселим! Цитирай
pepislang Отговорено Август 12, 2005 Автор Отговорено Август 12, 2005 Тамън от Джи МЕйл-а идвам и нищо очаквах да ги видя и чуя от там, с тия коментари грях ви е на душата ако не го качи някой там да кефнем и ние тука а? ОК сега ще ги кача и там! Мислих че от hit.bg се виждат и в чужбина! Цитирай
jFog Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 Инструменталчето верно има дин такъв много интересен..естраден, да кажем микс от времете в което е смесван ще да е но пък другото парче си е Ок дя,верно че си личи касетата ма това са бели кахъри :green: Цитирай
tupoto kopele Отговорено Август 17, 2005 Отговорено Август 17, 2005 аааа Пепи супер яка тема Между другото откакто съм в този форум съм писал кофти неща за Сленг ама тва е щото просто не ме кефи цялата там звездна политика и мислене на "един човек", а и вторият ви албум доколкото го слушах е пълно ЧАО...ама карай.Яка теме си сътворил и си як музикант Цитирай
DeathZone Отговорено Август 17, 2005 Отговорено Август 17, 2005 Темата е супер полезна и много много оригинална , сега чакам един стар мой френд да ми прати първото парче което съм записвал изобщо тогава бях на 18 май , даже на мен ми стана интересно да си го припомня ..... само да ми го прати и ще го постна , а за твоите инструментали Пепи мога да кажа че са супер и не звучат като за първи. От този форум ми стана ясно , че който може да свири и на 10 години си може и го прави кадърно , примери няма да давам то се разбира. Цитирай
adXok Отговорено Август 17, 2005 Отговорено Август 17, 2005 басиии, тука сте стари чанти в китаросвиренето... аз за пръв път пипнах китара през 1995-та и я взе брата! После през 1997-ма са хванах да свира по-така, уж сериозно. Сега нямам китара. Ама и нямам записи в студио. Само на касетка, но не мога да ви пусна, щото са импровизета и само вия там, докато си припявам върху тва дет съм го измислил! Цитирай
Fenix Отговорено Август 17, 2005 Отговорено Август 17, 2005 Днес изнамерих на една стара касетка мои записи от миналия век...ужас-1991 до 1994 година.Естествено умрях от смях като ги чух,но пък ми хрумна да направя такава тема,която може би ще е интересна. Предлагам всеки който има такива стари неща(и все пак записани в студио или поне с разбираем звук)да ги покаже тук. Аз започвам с първия си записан в студио инструментал,който се казва 'Ветровете на времето' и е от 1991година. Ето пък ТУК един друг от времето когато свирих с Rag Dolls 1994.Казва се 'Fingers' и си личи влиянието на Joe Satriani Айй тия са много добри, особено Fingers. Личи си Сатриани. Точно това го прави много яко. Цитирай
Bassko Отговорено Август 17, 2005 Отговорено Август 17, 2005 Аз бих казал, че този съвсем начален период за мен беше най-забавени и си остава един от най-добрите ми периоди на свирене до сега! Тогава като си спомня с какво удивление приемах всичко което откривах колкото и логично и естествено да е било. Като открих thumb rest-a какво е и за какво се използва, леле каква радост каква гордост а записите ми са изумителни! и по онова време след като се запишем отивахме в някой от групата и изслушвахме записа и направо се счупвахме от смях! " а чуй тва се е записало хахаахах" , "аааааа тва е станал ебаси якото" ех времена! Цитирай
Recommended Posts