d_clown Публикувано Август 12, 2008 Публикувано Август 12, 2008 (Редактирано) НАИСТИНА МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ТОВА ЧЕ ПУСКАМ ТОЛКОВА БЪРЗО ТЕМИТЕ... ОБЕЩАВАM ЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ!!! Просто ви моля да ми помогнете за пореден път , защото пак се УБИХ да търся именно това : Трябват ми : БГ MIDI FILES В смисъл че ми трябват български песни за караоке програма. Редактирано Август 12, 2008 от d_clown Цитирай
vaska Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 Бих ти препоръчала този сайт: http://www.bgkaraoke.hit.bg/ Цитирай
salzata Отговорено Декември 4, 2009 Отговорено Декември 4, 2009 Eто ви един сайт с бг песни, приятно пеене! hhtp://www.a2duo.dir.bg : Цитирай
extra_senses Отговорено Декември 27, 2009 Отговорено Декември 27, 2009 Здравейте, бих искала да помоля за инструментал на Мастило - Мойте кафеви очи. На няколко места във форуми има линк към 4sharing.com, но там излиза съобщяние, че файлът не съществува. Ако друг вариант няма, тогава бихте ли ме посъветвали, как да си отделя вокалите от микса с инструментала? Проблемът ми е, че гласът не е записан в центъра и като използвам Audacity или Goldwave няма ефект. Благодаря предварително Цитирай
Recommended Posts